rolax az nagyon hamis lehet ,)
Nem volt rossz biznisz akkor. :)
Krisztián ez a rolex tetszik , úgy látszik őrzik a tradíciót. 1,5 milláért nem kéne, bár ha tartja az értékét akkor lehet jó befektetés, de karóraként használati tárgynak nem biztos szeretném.. Kényelmetlen érzés lenne azért másfél millával a kezemen járkálni, még valakik tőből levágják az óráért. :) Otthon nézegetni a vitrinben, vagy a széfben esetleg nagyon ünnepi alkalmakra felvenni király. Jó hobby lehet órákat is gyűjteni, vagy bélyeget sajnos nem vagyok képben igazán az ügyben.
Lehet, nem tudom...
Más guru meg 7000-re várja. Én azt gondolom, rengeteg féle elképzelés van most arról, mi lesz az Eur-al, az Unió-val. És ha valakit a szétesés fog meg, az shortol, valaki azt gondolja, találnak megoldást, az longol.
Én személy szerint azt gondolom, még egy darabig elketyegünk ezekkel a feltételekkel, és sokáig ebben a sávban maradunk.
Aztán meglátjuk, kinek lesz igaza :)
lesz neki, csak még a legelsők közül való :) Jobb esetben :)
Yesss! Az alapban targa.. mikor mehetek megnézni? :-)
Más...
Öcsém találkozott egy Tőzsde "guruval", aszonta neki, hogy german 30 short ezerrel és neki is lesz fehér m3-as bömöse...:))
Szerinted?
mást is fogok felújítani, ha ezekkel végeztem, corvetteket nézegettem...pl..
Minden szavadat elhinném, ha más típust újítanál fel...
Bármi másban elhiszem neked, ebben nagyon hasonlók vagyunk...
Akkor nem ismersz eléggé...
Ha mostani autómon lada embléma lenne, az sem zavarna, ha minőségben nyújtja ugyan azt, és így vagyok bármivel...
azért nem mindegy, h karóra, v. autó ;-)
élő példa, földmunkagépes haver mesélte
vettek egy original copy kínai úthengert, valami német márkának a koppintása volt
gyakorlatilag használhatalan, állandóan javítani kellett, alig bírták eladni a végén kabátgombokért
én meg gondolkodás nélkül...
Akkor, nem a rolax, talán a breitling?
Láttam már egy pár original copyt, semmi különbség nem volt az eredetihez képest.
Van eredi órám, megismerném a hamisat, de mondom, ugyan az volt...
Ha meg ugyan az, akkor miért ne venne valaki lényegesen olcsóbban , nem értem...
Ha lenne mercedes, ami ugyan az, de tényleg ugyan az féláron, Te nem vennél?
csak egy kis érdekesség
http://www.google.hu/imgres?q=rolex+submariner+1953&um=1&hl=hu&sa=N&biw=1280&bih=687&tbm=isch&tbnid=le4CLZ3hh-yMzM:&imgrefurl;= http://rolexblog.blogspot.com/2011/04/very-first-1953-rolex-submariner.html&docid=G6gDYOjdmFppTM&imgurl;= http://4.bp.blogspot.com/-1bF2p-HEqko/TZtdtovQfgI/AAAAAAAAJxA/WtO-gsiEPLE/s1600/First-1953-Rolex-Submariner.jpg&w=500&h=804&ei=k2YIT-TDE8jMsgbzxo2DDw&zoom=1&iact=hc&vpx=399&vpy=285&dur=2088&hovh=285&hovw=177&tx=119&ty=138&sig=117427789083849564001&page=1&tbnh=162&tbnw=96&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:7,s:0
1953 és 2012 :)
nem jól tudod. amelyik rolex eta szerkezetes, az copy... a 100-200 e ft-os copyk, eta szerkezettel annyiban jobbak mint a 3 usd.s társaik, hogy jobb az anyag minőség, az illesztések, a súly jobb esetben grammra megegyezik, az eta automata szerkezetek is bírják egy jó ideig. azonban ha néznél járás eltérést stb, rájönnél hogy az eredeti szerkezetekhez közel sem jönnek. de mi vinne rá valakit hogy 200e-ért copyt vegyen bárhogy is néz az ki? csak a "többnek akarok látszani mint aki vagyok" ..szerintem
A 2003-ban 10 eur-ért vett "rolex"-em még mindig jár:)