Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#464366 hosszhuszár Előzmény: #464361

Ő az órák királya, ez pl saját szerkezetes..

létezik ebből drágább is, 1-2 millió eurós is....

az pl,ha jól emlékszem, 30 évre előre tudja a 29, 30, 31-es napokat, mechanikusan....

#464364 hosszhuszár Előzmény: #464362

pontosan, de van úgy, pl nike esetében, hogy a márkanév is maradt....vagy legyen pl adidas, vagy bár mi, a kínában készül...

#464363 hosszhuszár Előzmény: #464326

nem a 700ft-os copykra gondoltam, én, mondtam, vannak weboldalak, ahol ugyan az a márka 2 féle árral van hirdetve..

Az egyik a 700 ft-os kategória, a másik ár a komolyabb kategória, olyan 100-200 ezer forint, ami egyébként minimum a duplája....

#464362 banyaiz Előzmény: #464354

Márkás fürdőruháknál is vannak ilyen trükközések. Láttam olyat, hogy ugyanaz a szabás, mint egy bizonyos márkánál, ugyanaz az anyag, ugyanott gyártották, ugyanazok, csak más név lett rányomva és fele annyiért adták. Vannak ilyen okosságok ebben a kapitalizmusban. :)

#464356 hosszhuszár Előzmény: #464353

nézd meg a poljot órákat, nekem tetszenek, viszonylag olcsóak, jó designnel..

Egyszer láttam 1-et, ami tetszett is, de nem volt nálam elég pénz, visszamentem, de az eladónak már fogalma sem volt, miről beszélek, azóta sem találtam meg...

#464355 hosszhuszár Előzmény: #464347

A polir 20-25 e ft...

itthon, kb 2 óra alatt olyanná teszem mintha új lenne...

Ez is csak a presztízs, mert aki ilyen órát hord, azt gondolják, volt pénze majomra, legyen pénze banánra is..))

#464354 hosszhuszár Előzmény: #464347

Mondjuk, ha jól tudom, a rolex is eta szerkezetet használ, mint a breitling...

Egy órában sosem a tok, a szerkezet az igazi érték...

A saját szerkezetes órákról elmondható, hogy valódi értékek, a pl eta szerkezetes órák, inkább csak a designt adják az értékhez, meg a nevet....marketinget

Egy originál copyról nem mondod meg, hogy eredeti, vagy sem....ugyan úgy, ahogy a nike original kopit sem tudod megkülönböztetni az "eredetitől", hiszen az alapanyag, a szabás, a varrás technológia is ugyan az, csak a nike megrendelésén felül, gyártottak még + 1 millió darabot...ugyan azon a gépsoron, ugyan az a varrónő keze által gyártva.....

Azon nincs reklámköltség, stb...

Mindezt a nike tudtával csinálják, szerződésben foglalt, 2-3 hónapos csúszással...

Ez biztos!

#464353 banyaiz Előzmény: #464307

Nekem ez az a teljesen puritán stílus jön be semmi ciráda fodrok masnik rikító színek stb.

Mint ezek a régi doxák , ezzel a külsővel, vagy hasonlóval szuper lenne teljesen újban, de újakban lehet csak én nem voltam alapos de nem nagyon látok ilyet, valami extrát beletesznek. :)

Ricsi: biztos azokon is jó árrés van, csak kérdés mennyire tartós a belső szerkezete. Igazán drága órákba gondolom tesznek azért nemesebb anyagokat titánium, arany , ezüst stb. Nem értek hozzá , de gondolom egy 5 millás órából eladnak Mo-n mondjuk évente 100-200 db-ot. Hamisítványokból ki tudja mennyit pár százezeret. El tudja adni 700 Ft-ért haszonnal mennyi az előállítási költsége? Van benne anyag, munka, lehet még szállították is, és még haszon is, 700 Ft-ban, egy doboz cigi ára. Hihetetlen .

Pár 10 k-s óráknál is azért vsz ha svájci, japán azért csak adnak rá ne szarjon be 1-2 év alatt. Nekem festinám tizenegynéhány éves de semmi baja nem volt még.

#464347 Kriszti@n Előzmény: #464326

ez azért nem így van. pl a rolexet 7 évente kell szervizelni, de egy életen át kitart. mondjuk a drágább kategóriák szervíze 100tól indul, egy polír 20-25 e, olyan ez mint egy autó.költeni kell rá de meghálálja...nem beszélve arról , hogy az értékvesztése szinte semmi, befektetésnek 1-2 használt óra egyáltalán nem rossz. mindig pénzzé tehető. az új itt is veszít az értékéből viszont egy 85ös rolex pl majdnem annyiba fáj, mine egy 2005ös...

na ne már :) bármilyen c…

#464346 Kriszti@n

na ne már :) bármilyen copy felejtős... akkor tényleg olcsóbb megbízható japán. aki ért hozzá levágja ,hogy copy, és ez olyan mintha vennél egy pontiac fiero-ferrarit. akkor inkább egy jó vw nem?

#464326 Ricsi Előzmény: #464297

Rossz a kérdésfeltevés!!

Mekkorát kaszálhatnak a valódi, de a hamistól semmiben nem különböző órákon? Nekik is 700 forintban van, és eladják mondjuk 70 000-ért. Ez ám a business...

#464307 Camilla2 Előzmény: #464284

Azokat én is szeretem,van egy 5o éves doxám,de nem azt használom.Én ajánlom a citizent mindenkinek,15 év uán most cseréltem le egy eco-drive titániumra,az elöző is titán volt,könnyű és nagyon hálás kis órák és nem is tartoznak a drágább kategoriába,5o-1oo közöttt vannak.

#464297 banyaiz Előzmény: #464295

Mekkorát kaszálhatnak ezeken a hamis órákon.

Öcsémé is lehet rolex fax tudja , de hamis , kívülről kb mintha eredeti lenne.

Mennyiből állíthatják elő ha ki tudja hányadik körben 700 Ft-ért adják, nagy mesterek lehetnek. :)

Én egy "eredeti" casio-t…

#464295 Fornit

Én egy "eredeti" casio-t vettem Thaiföldön kb 700 Forintért (100 bath), de pl a rolex is annyi volt, az egyik még tetszett is. Csak ugye a digitálisat szeressük.

#464290 _pda_ Előzmény: #464276

kb :))

rokon küldött poénból nekem egy ilyet:

http://www.chrono24.co.hu/panerai/luminor-marina-automatic-pam164--id1809806.htm?urlSubpath=/panerai/luminor-marina-automatic--mod132.htm&models=132&manufacturerIds=192

a nejemnek meg egy D&G-t

http://www.raffaello-network.com/raffties/detail.php?itemid=68901&rangeid=834

ki kellett venni egy elemet a fémszíjból, mert túl nagy volt

elvitte óráshoz, kivette a muki, szépen becsomagolta és mondta, h nagyon vigyázzon rá :)))))))))))

#464287 banyaiz Előzmény: #464285

Őcsémnek van még egy nagyon szép doxája, csak egy baja van hamisítvány, teljesen fekete ez egész, szép, csak hamis, de az időt mutatja meg van vele elégedve. :)

#464285 banyaiz Előzmény: #464279

Még vmi nekem ezek a cirádás újhullámos típusok nem jönnek be, hogy mutat mindent az időn kívül még 25 dolgot és mindenféle színekben pompázik.

Persze ez mindenkinál egyéni dolog , nem én akarok órát venni. :)

#464284 banyaiz Előzmény: #464279

Vegyél egy régi órát 40-es, 50-es, 60- 70-es évekből. Nekem nagyon bejön az a stílus. Pl doxa, hogy haza beszéljek.

Nem hordok semmi ékszert, se gyűrű, nyaklánc , stb , tetoválás, fülbevaló, piercing kizárva :) csak órát.

Van egy régi festinám sportosabb játszós alkalmakra, az is konzervatív stílus fehér számlap , fehér mutatók semmi mást nem tud mutatja az időt. Van egy régi doxám azt öltönyös alkalmakhoz. Nem egy nagy érték, inkább eszmei értéke van nekem vaterán találsz vsz max 30-40 k-kért olyanokat ha nagyon jó állapotban vannak, de szeretem nagyon. :)

Nagyon drága óra lehet jó befektetés, csak el ne lopják stb. Olyat nem hordanék aminél attól félek mikor lopják le a kezemről. Mondjuk amik vannak azoknak is eszmei értéke nekem sok, szóval fájna ha megszabadítanának tőle. :)

Ja és ezek hozzámnőttek nem válnék meg tőlük, hogy 2 év múlva lecserélem egy újra vagy másikra stb.