Tehát majdnem a tökéletes mélyponton szopatták be a magyarok nagy részét -velem együtt.
Tehát majdnem a tökéletes mélyponton szopatták be a magyarok nagy részét -velem együtt.
mi van? mire? ez őrület, ami itt van +18,29% -ot ment? Ez már besza behu... Vagy qrva jó jelentés várható, vagy meghúzzák, hogy jó magas legyen a légtér, hogy szórni lehessen, majd az új papírokat...
a pofim szakad le ettől a meneteléstől...
Azt a qrva, mi volt kint ma!
4.85 euron zárt, +18,29%.
4.95 volt a teteje.
F@szért kellett kivezetni a BÉT-ről... :(
14:30-kor és 15:00-kor indult el az őrület.
Tegnap számolgattam 1220-30 lenne kb.
1000 körül vezették ki.
:D
Elkezdték felhúzni, hogy az új papírokat magasabbról lehessen majd szórni. Kár, hogy kivezették, szépet lehetne vele keresni. Vagy lehet, mégsem, mert a HUF erősödése megint megenné a hasznot.
úgy látszik a faktor akkor is érvényesül, ha kivezetik a részvényt a tőzsdéről...
Tolják rendesen a szekeret... kíváncsi vagyok, hol lesz a teteje... anno ha jól emlékszem 2 hét alatt ment 5ről 8€-ra... ha most elviszik 3ról-6€-ig akkor a pofim szakadna le és tolnák rá egy unicumot, hogy ebből még nyereségesen is ki lehet szállni...
Alapoznak az új papíroknak, de az még talán korai lenne, hisz nem egyből vezetik majd be őket, hanem eltelik addig még némi idő.
De kár, hogy kivezették a BÉT-ről... :(
mi van ezekkel? sietnek valahova? 4nap alatt kb 15%ot ment...
ne is mond, csak maradjon is a 100napos felett, a mai gyertya nem nagyon tetszik...
Sírni tudnék...
4.06, +8,5% és 150 ezer db-os forgalom 100 perc alatt.
Mi a phaszért kellett ezt kivezetni a BÉT-ről???
Egyértelműen fordult, 100 napos felett van már.
jó gondolat a sell in may... ha az emlékezetem nem csal én egy papírt hagytam meg és csak ezzel szívok... :) de mit csináljak na, nem hőbörgök, megvolt adva az esély a kiszállásra, csak nem figyeltem rá eléggé az utóbbi időben...
Egy kalappal hozzá!
Nekem is kedvenc volt, 2011-ben ezzel kerestem a legtöbbet annak ellenére, hogy elbsztam a kiszállót, mert annyira hittem egy 3000 körüli árban (plusz szabadulni akartam az áprilisban benyelt giga tolvajmédia buktámtól) és a nagy fordított fej-vállban, aminek május körül teljesülnie kellett volna.
Tanultam ebből is, de utólag visszagondolva sok nyerő benne maradt a saját bénázásom miatt. :-/
De az tuti, hogy májusban "Sell in May..." és rohadjon meg minden pépőr őszig címszó alatt fogok hozzáállni mindegyikhez. :)
A kedvenc részvényem volt 2 éven keresztül, vártam - vártam míg 10 € felé kerül, de 2760 ft-ért búcsúztam tőle végleg. Sok sikert hozzá!
Nem felejtettem el, már a kiszállón gondolkodom egy jó ideje, de ezen a szinten még nem éri meg, legalább már nem esik tovább, így ijedtemben nem adom még, ha már el_@sztam a kiszállót... 4-4,5 € ár eléggé tompítaná a veszteséget, mint a 3,5 € -os szint... de az 5€ fölötti szint már maga a kánaán lenne :)
Igen, valószínűleg megvolt az alja. Csak ne felejtsd el, hogy a decemberi hírek szerint ~19 millió db új rv hígítás jön, áprilisban pedig még ~8 millió db. Nekem már nincs, de azért néha még ránézek kíváncsiságból, hogy mit produkál kint.
végre sikerült 50 napos fölé tolni, 10 napon belül 2szer is 200k körül volt a forgalom, most már csak oldalazik... szóval úgy néz ki, hogy ez volt az alja és innét fog pattanni... jah és még tartom...
csak az 50napos fölé akarják húzogatni... csak mindig beleszól valami csődközeli állam, vagy az eu összeomlás blá blá blá :)
Szépen meghúzták ma kint a semmire, tömés szagú nagyon.
http://www.zonebourse.com/ORCO-PROPERTY-GRP-5263/cotations-ticks/