Páran szeretnék, ha 1 hónap múlva nagyon lent lenne, szerintem erre ez a buzgóság az eladói oldalon.
Páran szeretnék, ha 1 hónap múlva nagyon lent lenne, szerintem erre ez a buzgóság az eladói oldalon.
Nem baj, a lényeg hogy talán végre beáll a bikacsorda az árfolyam elé, ostorral jól közéjük csapnak és meg sem állunk a történelmi csúcsig ;)
Elkezdtem írni, hogy nem biztos, hogy sokáig, meg talán blöff is, de már mindegy, ahogy látom.
Újabb 500db-os pakk, de most már kicsit magasabban, 4450ért.
Lehet 1 hónap múlva, azt mondjuk majd rá, hogy akciós volt :)
(remélem)
Visszakeresem majd ezt a hozzászólást.
Azért még pakolásznak eladóira, pl. most 4400-on 500db
de legalább a vételi tele van.
500db megvéve közben.
Ki kellene tépni +10% fölé, az lenne az igazi.
Van.De nincs...
4457
Ha még valami pozitív fundás hír is érkezne, na az lenne az igazi.....
Tudod te azt..:-)
0
mintha megjelent volna egy szemmel látható vevő... vajon mennyire lehet éhes?
No akkor, talán 4000 alá már nem nagyon engedik lezúzni.
Nem bánom vegyék tele magukat, aztán néhány 100millával tépjék szét felfelé :)
Most írták a KBC-s hírlevélben, hogy a tegnapi E-star forgalmat külföldi befektetők nagyobb vásárlásai adták. Nem Kassai pakkja lett eladva (szvsz), ő aznap be szokta jelenteni.
Csak én vagyok ébren?
Néhány tegnapi téma még félbe maradt...:)
A Mol-hoz képest? Odalökik valami hű embernek, hagy éljen meg az is. Amúgy nem biztos, hogy az E-star jelenlegi árfolyamnak valamilyen áttéttel nincs köze a politikához.
Értelme se volna mostanában kiszórni. Vételi oldal híján a 2009-es aljakat is letörnék. Az ellen oldalnak ez a célja: olcsón felvásárolni a nemzeti vagyont, amit megint csak elherdálnak. De remélem nem fogják. Már most fele-harmada minden árfolyam! Ennyire azért ők se kretének.