Csak a medvesajt, az mutat jó irányba vazz...! )
Csak a medvesajt, az mutat jó irányba vazz...! )
Már leírtam, mi következik törvényszerűen a Jobbik ténykedéséből. Nem tartom az ország felvirágoztatásának irányába ható lépésnek.
Ezt egy szóval sem írtam.
Én nem vagyok elvakult fideszes.
Hogyne, Viktoréknak is azért nem megy, mert mindenki keresztbe tesz nekik, egyáltalán nem azért, mert egyszerűen elk*rták/ják a gazdaságpolitikájukat. :)
Vonának nagyon jó elképzelései, választási programja volt, ezt el kell ismerni. (Illetve az volt az egyetlen épkézláb program.)
Az egy más dolog, hogy ha hatalomra került volna, akkor nem tudta volna véghezvinni, mert mindenki csak azzal lett volna elfoglalva, hogy keresztbe tegyen, persze bármi áron.
Ja, én megebédelnék vele, értelmes és értékes embernek tartom.
Magyar érdek: instant államcsőd? Hát...
Viktor is felhívta rá Vonáék figyelmét párszor, ebben konkrétan egyetértek vele. Az ország nem attól fog működni, mert nagy hanggal verjük a mellünket, milyen nemzetiek vagyunk.
Tudjuk, mindig minden Gyurcsány. Ideje felébredned. :)
papucs ...
:)
Akik ezeket az alakokat befogadják, eltűrik, kitüntetik (mint drágabolgárurat a minap az antifasiszták, vagy kicsodák), és nem lökik ki maguk közül, azok ugyanolyanok.
Egyébként pedig persze, hogy róluk volt szó! Csak nem gondolod, hogy ez nem az ő érdekükben, ő általuk szerveződött? Ők nem evezgetnek, ők adják a ritmust az evezősöknek! ;-)
Ne legyünk kérem teljesen elvakultak egyik oldalon sem...
A feleségem szerint kihagynám! :)
Én már kétszer is kezet fogtam Vona Gáborral természetesen Jobbik gyűléseken, és még váltottam is vele pár szót :)
Az ki van zárva :D
Láttad már Orbán hogy eszik ? Úgy eszik mint egy béka ! :D
Na szval, előbb valami olyasmit írtam, hogy a parlamenti pártok között a Jobbik az egyetlen olyan párt aki nem vágta át a népet és nem ígérget a hasára ütve, és ezt nem lehet elmondani a zsideszröl, mszp-ről , lmp-re vicc lenne gondolni... Sok videót láttam már Vonáról. Ő tényleg törődik az emberekkel. én úgy gondolom, hogy mindenféleképpen kell adni egy esélyt, hogy tudjanak bizonyítani. Vona Ő tényleg az ország érdekében akar cselekedni, magyar érdekeket képvisel... sokkal őszintébb, mint Orbán , meg nem hazudik, becsületesebb is, meg egyenesebb is sokkal Orbánnál ! Orbán ígéreteiből már elegem van... és sztem másoknak is ! Ja és inkább vele ülnék le ebédelni, mint Orbánnal, nem is ülnék vele egy asztalhoz !!! Vona könyvét azt elfogadnám :)
A Müller Nikit is kihagyná?
A Müllert Nikit is kihagyná?
Ezt kihagynám, szürcsöl és csámcsog. :)