Ha lesz IMF hitel valószínű akkor is ki fogják szórni a magyar papírokat.
Ha lesz IMF hitel valószínű akkor is ki fogják szórni a magyar papírokat.
Hát akkor az gyönyörű lesz. Nem akarom bekavarni ebbe a topikba a politikát, de látva azt hogy hová juttatják most ezt az országot, gondolom az RFV árfolyama sem fogja őket túlzottan érdekelni.. :S
Most mondták az ATV-ben, Vértesi? , hogy az állam az év végén a külföldi papírokat adta el, a magyarok megvannak. Szép kilátások.
Állami pakk van még vagy már nincs? Tudja ezt valaki?
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/05/ha_nincs_megallapodas_mindent_penzze_tehet_a_kormany/
Remélem teljesen kiszálltak, és végre vége az öntésnek, lenyomásnak, tudomisénmégminek..
Jó lenne már ebből a csökkenő csatiből kilépni végre felfelé.
azért régen láttam egyben 3000 db vevőt könyvben záráskor... amin pedig meglepődtem, hogy végül nem is öntötték rá, azaz a puskapor megmaradt holnapra... remélem nem gondolja meg magát és kitart a vétel mellett.... és hogy nemcsak szívatás/etetés volt...
egyébként is ráférne a papírra már egy komolyabb felpattanás.
Ez hülyeség...
Gondolj bele, hogy akinél meg Soós pakkja van, annak van 37%-a?
Akinél Makráé, annak meg 7?
Stb..
igen, egyetértek, meg az erste finanszírozza a tőkeáttételes pozíciókat akkor is, ha pl. más brókercégnél vagy, ezért szoktak lenni az átkötések.
biztos ami biztos én csipegettem ma, pedig tele vagyok.
Én eddig úgy gondoltam, hogy a portfolio részesedése valójában a kisbüfik tulajdonrészéből tevődik össze, amit az Erste kezel.
a múltkori link alapján portfolionak, de lehet, h összemosódott a kettő. majd ha lesz bétes közlemény, okosabbak leszünk.
Ebből az derül ki, hogy az Erste adta, vagyis lehet, hogy teljesen kiszálltak belőle. Nekik volt több, vagy a Portfolió Kft-nek?
Napi min: 4 101 HUF Napi max: 4 300 HUF
Nyitó: 4 220 HUF Előző záró: 4 279 HUF
Utolsó kötés: 4 270 HUF, 100 db (2012.01.05. 17:07:05)
Összforgalom: 63 kötés, 31 053 db, 131 807 566 HUF
Indikatív ár: 4 270 HUF
a 17:06 és 17:10 közötti szakaszban nem is emlékszem mikor volt utoljára kötés... ma volt, mégha csak 100 db-os is, ráadásul most az eladói oldalba vettek bele..
hátha...
jogos, csak a pénteket néztem.
közben portfolio:
"Üzletkötői körökből származó információink szerint a mai tranzakciókban a Wood-Equilor-Erste hármas működtek közre, két kilencezer darabos csomag vevője a Wood volt, míg az egyiké az Equilor. "