Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Shortok lezárva záróban,…

#463324 Fornit

Shortok lezárva záróban, 2 konti maradt mutatóba :-)

Szerintem korai a long,l…

#463322 Borska

Szerintem korai a long,lehet benne felpattanás,de nagyon ott kell lenni hogy elcsipje a tréder ezeket,én meg se próbálom,az hogy BUX napok óta esik 1-2-3% még nem biztosíték a korrekcióra,legfőképp mikor DájcsTámás szájára veszi Clintonékat,OV a csakazértseérdekelsemmi politikát nyomja,M.tolcsi pedig még mindig nem találja a régi közgázkönyveit,pedig belekuksizhatna a makróba meg a mikróba. Mert lassan az egyszerü munkásember nem fog mit tudni betenni a mikróba :) eur/usd esik, aud esik, én a magam részéről stoppokat hatiban és s&p-ben lejjebhúzom és várom a folytatást

Re: nincs cím

#463319 BudFox Előzmény: #463307

úgyérted nyitottál shortot ?

mondjuk ha lesz valami bejelentés az alaposan fel fogja borzolni a piacokat..vagy ha éppen nem lesz semmi bejelentés..

utálom mikor erre kell várni.

talán még nyerünk.

Shortok lezárva záróban,…

#463316 Fornit

Shortok lezárva záróban, 2 konti maradt mutatóba :-)

#463301 BudFox Előzmény: #463295

látom..forint optimista..

USA ma sokat esik..ez szerint még lehet tartani a shortokat.

#463295 Waszeitung Előzmény: #463288

Köszke,18200 as shortodon vszeg Neked is akad! :D

Bud imf tárgyalásokig lesz itt még fel-le ezer pont,élvezzük ki...közben forcsi visszakúszott 320 alá!

#463288 BudFox Előzmény: #463276

gratulálok a nyerődhöz..

én most inkább nem ugrálok..szadaságolunk, leállás van...nem tudok mindig itt lenni..ezért nem ugrálok..ma ráadtam 4 helyen inkább..

megvárjuk lesznek -e IMF tárgyalások.

#463286 Frontin Előzmény: #463284

Benne van a pakliban hogy záróban leraknak minket, ha így lenne akkor én lejjebb még csípnék belőle egy keveset, na persze nem agyatlanul.

#463284 Waszeitung Előzmény: #463277

Sztem én is csak addig csibészkedem míg bele nem futok vmi hülyeségbe,teljesen kaszinó feeling van...

Most 650 magasságában csíptem bele,de ez az Otiöntés nem tetszik...tartják vagy egy órát a piacot,utána jön a füles,nem szép dolog!

Ha Rg-t is elkezdik lefelé tolni akkor Molly kevés lesz a felfeléhez,

#463277 Frontin Előzmény: #463260

Öcsém, Te nagyon belejöttél ebbe a "mindkétiránytmegskalpolom" játékba. Mostanában én is így játszadozom, de szerintem csak az első nagyobb fejrekoppintásig. Lehet hogy nem kéne erőltetni annyira a trenddel szemben kereskedést, ez hosszútávon általában nem kifizetődő.