Shortok lezárva záróban, 2 konti maradt mutatóba :-)
Nem shortot, longot nyitottam. (Tavaly shorttal nyertem, longgal buktam:)
Szerintem korai a long,lehet benne felpattanás,de nagyon ott kell lenni hogy elcsipje a tréder ezeket,én meg se próbálom,az hogy BUX napok óta esik 1-2-3% még nem biztosíték a korrekcióra,legfőképp mikor DájcsTámás szájára veszi Clintonékat,OV a csakazértseérdekelsemmi politikát nyomja,M.tolcsi pedig még mindig nem találja a régi közgázkönyveit,pedig belekuksizhatna a makróba meg a mikróba. Mert lassan az egyszerü munkásember nem fog mit tudni betenni a mikróba :) eur/usd esik, aud esik, én a magam részéről stoppokat hatiban és s&p-ben lejjebhúzom és várom a folytatást
úgyérted nyitottál shortot ?
mondjuk ha lesz valami bejelentés az alaposan fel fogja borzolni a piacokat..vagy ha éppen nem lesz semmi bejelentés..
utálom mikor erre kell várni.
talán még nyerünk.
Én is vettem 567-en 5-öt itt a végén
látom..forint optimista..
USA ma sokat esik..ez szerint még lehet tartani a shortokat.
Köszke,18200 as shortodon vszeg Neked is akad! :D
Bud imf tárgyalásokig lesz itt még fel-le ezer pont,élvezzük ki...közben forcsi visszakúszott 320 alá!
gratulálok a nyerődhöz..
én most inkább nem ugrálok..szadaságolunk, leállás van...nem tudok mindig itt lenni..ezért nem ugrálok..ma ráadtam 4 helyen inkább..
megvárjuk lesznek -e IMF tárgyalások.
2920-on van egy 49ezres:) Ne búsulj:)
Benne van a pakliban hogy záróban leraknak minket, ha így lenne akkor én lejjebb még csípnék belőle egy keveset, na persze nem agyatlanul.
Sztem én is csak addig csibészkedem míg bele nem futok vmi hülyeségbe,teljesen kaszinó feeling van...
Most 650 magasságában csíptem bele,de ez az Otiöntés nem tetszik...tartják vagy egy órát a piacot,utána jön a füles,nem szép dolog!
Ha Rg-t is elkezdik lefelé tolni akkor Molly kevés lesz a felfeléhez,
Francba, ez inkább lefele megy
2960-on is jött egy 25ezres pakk eladásra
Öcsém, Te nagyon belejöttél ebbe a "mindkétiránytmegskalpolom" játékba. Mostanában én is így játszadozom, de szerintem csak az első nagyobb fejrekoppintásig. Lehet hogy nem kéne erőltetni annyira a trenddel szemben kereskedést, ez hosszútávon általában nem kifizetődő.
Azok pedig nem nagy számok jelen szituban...beszálltam longba hatiban.
Én is, de nagyon zavar az otiban a 2970-en a 12800 db-os és 2975-ön a 22ezres eladás