Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: Végre rendesen tüntetünk

#460846 Csusza Előzmény: #460555

Á, dehogy!

Természetesen nekik (nektek) van igazuk. Még gyurcsány, lendvai, tgm, sőt bolgárúr is megmondta.

Hogy kunczét idézzem: "Meg lett mondva..."

Én kérek elnézést...

Re: Nem kerítették be az éhségsztrájkolókat

#460589 Előzmény: #460550

Hát, mintha abban a jól működő tőzsde által vezérelt országban lett volna a szlogen a "hárommillió koldus országa". A gabonatőzsdét meg pont az amerikaiak tették tönkre, mivel tönkretették az ~1850-es években még világelső magyar malomipart. Könnyű úgy jól csinálni a kirablást, hogy nálad vannak a fegyverek, őket piedesztálra, meg példának állítani viszont éppen ezért elég furcsa elképzelés.

#460550 banyaiz Előzmény: #460400

A tőzsdénk kb tükrözi a gazdaságunk erősségét hellyel közzel. Mármint az , hogy mennyi tőzsdeképes cég van egy országban, mekkora pénzek fordulnak meg a piacon stb.

Vsz nem a lerombolása lenne a követendő út, inkább az építgetése. Az Usában sem így nézett ki a tőzsde mondjuk az 1800-as években kissé szerényebb volt. Nálunk épp fordítva kicsit komolyabb volt az 1900-as évek első felében. Talán Európa legnagyobb gabonatőzsdéje működött Pesten. Csak hát az elvtársak 40 éve 2 vesztett Vh nem tett túl jót.

Ezek a mostani a nem ortodox gazdasági elképzelések sem tesznek túl jót vsz.

#460437 Csusza Előzmény: #459809

Érdekes ballib pálfordulás.

Ööö, akarom mondani, csak átértékelnek, újragondolnak, européerkednek.

Szánalmas...

#460400 Előzmény: #460319

"Én annak örülnék ha itt nálunk olyan tőzsde lenne mint az Usában most, vagyis annyi cég, akkora kapitalizációval stb."

Annak én is örülnék, ám az elmúlt 10 évben mindent elkövettek, hogy még annyi se legyen, mint korábban. Az miért nem zavar? Miért nem zavar, hogy valójában SOHA nem gondolták errefelé komolyan a tőzsdét és SOHA nem volt az más, csak a kisemberek kirablására specializálódott intézmény, adott esetben maffiába szerveződve különböző intézményekkel? Ennyi volt, és kész. Ezért sírjak?

#460399 Előzmény: #459994

"A haza nem lehet ellenzékben"

Ez így van. Nyilván elkerülte figyelmed, hogy tetszőleges intézmény által készített közvéleménykutatás alapján is 2/3-os a Fidesz előnye. Ezek alapján gondolkozz el, hogy "kik a haza" tagjai, ha már így akarsz osztályozni.

"és a hugyos forradalomkor is amikor a fidesz lázítására a söpredék gyújtogatott, tört-zúzott ?"

Emlékeztetnélek arra, hogy a szélsőjobb NEM a Fidesz lázítására gyújtogatott, hanem azért, mert politikai parancsra visszatartották a felvonult gyakorlott tömegoszlatókat és szintén politikai parancsra teljesen képzetlen, felkészületlen, és felszerelés nélküli rendőröket állítotak a focihuligánok elé. Mindezek után gondolkozz el azon, hogy ki volt akkor hatalmon és kinek volt az érdeke, hogy a söperdék ezt művelhesse.

"Ha meglátom a nyikked átugrom a beírásod, mert ilyen elfogult agyzombi ma már ritka madár."

Hát igen, de azért itt vagy például te is :)

"Nem sox gondolkonni, néha körülnézni és észrevenni a xart?"

De, de azért én téged is elolvaslak, mert én nem szoktam nick alapján szelektálni, legfeljebb csak időnként ;)

#460319 banyaiz Előzmény: #459975

Jó úton járnak afelé, hogy teljesen kiszárítsák ezek a ****ok. Még néhány korszakalkotó nem ortodox ötlet aztán akár be is zárhatjuk.

Én annak örülnék ha itt nálunk olyan tőzsde lenne mint az Usában most, vagyis annyi cég, akkora kapitalizációval stb. Akkor Pannon Puma igencsak ugrándozna. Ezt sikerként könyvelném el, mármint ha lépéseket tennénk ebbe az irányba.

Nem ortodox vonalon nem tudom mi a siker, van egy két ötletem. Pl mennyi üres üveget sikerült aznap találni vagy ilyesmi. :)

#459994 wizes Előzmény: #459987

2002-ben, 2006-ban is ezt monytad: A haza nem lehet ellenzékben és a hugyos forradalomkor is amikor a fidesz lázítására a söpredék gyújtogatott, tört-zúzott ?

Ugyanmá!

Ha meglátom a nyikked átugrom a beírásod, mert ilyen elfogult agyzombi ma már ritka madár.

- vannak kanáriaim, ismerem a jómadarakat is.-

Nem sox gondolkonni, néha körülnézni és észrevenni a xart?

#459987 Előzmény: #459809

Mondom én, hogy a szélsőséges individualisták nem nyugszanak, hogy már nem az övéké az abszolult hatalom, és most a zavargásokra akarnak igényt teremteni. Még szerencse, hogy csak részükről van erre igény.

Én meg örülnék arra, ha errefelé sem kellene állandóan forradalmat vágyó kiáltványokat idézgetni, főleg abban az értelemben, ahogy ezt az ilyen alakok mindig csinálták: Én csinálom a palávert, ti menjetek az utcára megdögleni. Értem!

Értem?

#459980 Előzmény: #459904

A perverzitáson nem annyira :D

#459975 Előzmény: #459771

Most őszintén, mi változna, ha Magyarországon nem lenne tőzsde?

#459772 Netmaster Előzmény: #459558

Tárgyszerű cáfolatot? Mégis mire, volt ott bármi tárgyszerű amit cáfolni kellene? :)

#459771 banyaiz Előzmény: #459765

Az élet csupa meglepetés. :)

Nekem van vállalkozásom. Tőzsde az a kapitalizmus alapja, valóban nem is szeretnék olyan világot elképzelni ahol nincs. Gondolj bele ha nincs rendszerváltás most mivel foglalkoznánk. Lemennénk a Kiszbe meghallgatni Viktor újabb 5 éves tervét, na ne. :)

#459766 Előzmény: #459760

"Most miért, lehet rólad kiderül, hogy egy bomba csaj vagy, csak az a perverziód, hogy politizálsz egy tőzsdefórumon."

Hát, ezen én is meglepődnék :) Nem kicsit, nagyon :)

#459765 Előzmény: #459760

"Most miért, lehet rólad kiderül, hogy egy bomba csaj vagy, csak az a perverziód, hogy politizálsz egy tőzsdefórumon."

Hát, ezen én is meglepődnék :) Nem kicsit, nagyon :)