mindegy hol parkol az EUR?
Ezt azoknak az ukránoknak meséld, el akiknek 2008-ban befagyasztották a devizaszámláikat, és egy adott árfolyamon átváltva hónapokkal később juthattak hozzá a pénzükhöz.
Pedig ott nem is volt államcsőd.
mindegy hol parkol az EUR?
Ezt azoknak az ukránoknak meséld, el akiknek 2008-ban befagyasztották a devizaszámláikat, és egy adott árfolyamon átváltva hónapokkal később juthattak hozzá a pénzükhöz.
Pedig ott nem is volt államcsőd.
hosszhuszár:
Ezzel nem Magyarországot mentettem meg, hanem Németo-t kevertem bajba! :-)
Lehet shortolni a német államkötvényeket, gondolom gyorsabban elintézem, mint a kínai tőzsdét 2008-ban...
Bux short: várd ki még a végét, jön még ide IMF, lehet itt még szép long Estar zuhanás mellett...
rokonságban is sokan kivették a betéteiket....de nem utalták nyugatra....
én sem.....az enyém régóta kint van.....:))
Az olasz bankot nem tudom sajnálni, szerintem mind1 hol parkol az euro. vagy nem ?
én még most is imádnám bevereve látni otp-t telekomot,és még ezekután is vennék egy-két minipakkot,csak úgy játszásiból...:)
engem is ez vígasztal, de most nem üzleti alapon gondolkodtam :)
Az ország érdekében tette, kvázi feláldozta magát, értünk!
Tessék értékelni, épp most mentette meg az országot a csődtől..))
Fogtam az üzit, az idő majd eldönti.
Inkább beszéljünk a hati shortodról, kezd megtörni a faktor ereje :D
Vagy csupán az E-star faktor hatás mellett már nincs elég más instrumentumokra :D
én még nem tettem ilyet...
bazzeg neked sincsen sok eszed... Komoly, hogy Te is átutalod, amiért a ballibek paráztatnak..
Nos, nem tudom ennek mi lesz a hatása, de tőzsdén kívüli pénzállományom nagy részét egy német bankba utaltam át.
Röhej, jobban bízom egy haverom bankszámlájában, mint abban, hogy a pénzvilág nem kényszeríti államcsődbe az országunkat...
tudod a számom....
nem voltam itthon, csak benthagytam.15.55-kor elmentem és 18 után értem haza.
ma filoztam 750nél hati longon, de nem akartam idén kereskedni. Természetesen ha beírtad volna zárás előtt... Figy legyen egy előfizetéses sms rendszer, megcsinálom jutit felszámolok :))