már visszakaptam, ma mentem érte este...
már visszakaptam, ma mentem érte este...
Hát ez tényleg gáz :)
Ha megvan a hely és időpont elmennék én is megnézni a "párbajt" :D
Csak viccelnek a fiúk, remélem..
én meg azt hiszem, megpróbálom megállni, hogy írjak ide többet, mert ez az egész már gáz...
Állok elébe..a többit szerintem privátban....
Meghívlak egy vacsira a Bocanovába, mert ügye a legutóbbi fórumtalira nem jöttél el. Na egye fene elhívom akkor már Herceget is :D
Na így beszél egy igazi házmester, az elfogulatlan....
Sok látogatót hoztam neked,kisöreg, amikor szükséged volt rá.Maradjunk annyiban, hogy cserében csak a sárgairígység-faktort kaptam, de mit is várnék egy éber hébertől...Hogy kinek mit kellene kezeltetni, abba ne menjünk most bele, mindenesetre emberileg és szakmailag is "alsó decimális"-ba tartozik a személyes hozzáadott értéked ebben a topikban, nagymester...
Nem vagy abban a helyzetben, hogy bárkit kioktathass, de ha portáslelkűnek tartasz, javasolnék egy személyes találkozót, hogy a szemembe mondhasd, nethuszár, az érveidet....
Csak mint az úriemberek egy szebb korban...
... akkor venni kell egy hálózatfüggetlen telefont, oszt bele kell nyomni a SIM kártyát, és kész...
Former!
Én régóta figyellek...
Nekem 10k-nál is a kezemben lesz a pépőr
Ez ritka gáz hozzászólás. Felfele kialakult isten komplexusodat kezeltetned kéne. Nem nyerőben látszódnak az emberek tulajdonságai, hanem amikor buknak. Méltósággal kellene viselkedni mindkettő esetben. Ilyen mértékű tapasztalatoddal ezt bekommentálni igen sekélyes tulajdonságokra utal. Mondhatni portáslelkű...
Jaj egyem a kis érzékeny lelked.
Komolyan mondom mindenben egyet értek veled és valóban 20 % nyerő zsebre tétele után igen "erre fog menni akkor is a rejszkarcsi" :D
Látod mennyit fejlődtem már szinte teljesen kikezelte belőlem a doktor a Formerezést, de azért még néha véletlenül becsúszik 1-2 :D
Tudod itt nem adnak arany plecsnit, mert ismered a fundát és évek óta tartod a papírt.
Szerintem ne minősíts minket és ne zavarjon az unalmas fröcsögésünk, jobban jár mindenki. Látszólag jól megvagy a hívőiddel priviben, velük jól elbeszélgetsz örülök neki.
Képzeld el jól esik néha unalmasan fröcsögni az egész napos kemény munka után :D
Korábban mintha azt írta volna, hogy 5500-nál vesz, aztán hogy annyi lett meg még kevesebb, már csak 2500-nál. :-)
Ámen! Mindannyiunk örömére, kívánom hogy legyen igazad.
Többek között az ilyen beírások miatt csökkentettem drasztikusan a kommentjeimet...
Privátban a mai napon elmondtam azoknak, akiket érdekelt, hogy mi történt, s tegnap óta kik és miért kezdték el a beszállót...ti csak csártozzatok, meg fürödjetek a semmitmondó, senkinek nem segítő, öntömjénező hozzászólásaitokban.Menjen a tudálékos összekacsintás a semmiről.
Közötök nem volt ehhez a papírhoz évek óta, s a házmesteretek is azokkal kacsintgat folyamatosan, akik érvek, cégismeret, és alapvető pénzügyi ismeretek nélkül emlegetnek csődöt, s citeráznak a beragadt spekik idegszálain.
Igen gerinctelen, sekélyes öröm ez srácok, még ha néhányotok csak úgy sportból most bele is csipeget ebbe a papírba. Lesz 20% nyerőtök, erre fog menni akkor is a rejszkarcsi, ha utána még megduplázódik az árfolyam. Én itt voltam 12.000-nél, itt vagyok 4000-nél és itt leszek idén az újabb 5 számjegyű árfolyamnál is....
tapasztalat tapasztalat
azonossági felmérés
tapasztalat!
Az eszem megáll , hogy fényezed magad :D
Na majd meglátjuk, esik e tovább 4000 alá, vagy sem.
nem, mert nem férek hozzá az erste számlámhoz. BExart a telefonom és sms nélkül nem lehet belépni. Ezért sincs elemzés pl... Ettől függetlenül korábbi írásaimhoz, elemzésemhez tartom magamat.