Vadspeki..
Szerencsére ide már nem ír.
Itt is van egy gyongyszem, bar a szerzo nem mellekelt chartot hozza:
"Tőzsdei pánikokban, medvepiacban, Armageddonban, Közel-Keleti háborúban, 2500 Ft-os E-Starban és efféle ínyencségekben gazdag Boldog Újévet kívánok Nektek! :-))
Középtvávon még nem volt meg az alja, rövidebb távon kisebb korrekciók mindig lehetnek benne, kisebb felpattanások, mint a mai is, ugyanígy volt 5500 Ft környékén is, egy jó ideig, hetekig is ott elidőzött, és visszapattant az 5450-5500 Ft-os támasz szintekről 6000 Ft irányában, 5800-5900 Ft-ig, súrolva a 6000 Ft-ot, majd pár hét szerencsétlenkedés után, ismét zuhant 1000-1500 Ft-ot, ahogy jósoltam itt valamelyik héten, a közelmúltban, vissza lehet nézni.
Most is hasonló lesz, csak a zuhanás mértéke akár lehet nagyobb is szvsz.
Szerintem kis visszapattanás benne lehet, de nem lesz nagy, és egy kisebb pozitív korrekció után ismét lefelé veheti az irányt.
Célárfolyamom: 2500 Ft
Előtte azonban 3000-3500 Ft közé beáll rövid időre...
Na majd meglátjátok....
Én majd 2000-2500 Ft környékén veszek bele hosszabb távra.
Addig itt van még az IMF-téma is, ha netán nem lesz megállapodás, akkor az E-Star is be fog zuhanni és minden más részvény is...
stb..
Na irány a 3000 Ft, alatta a 2500 Ft!
Én kivárom... "
johnny1
jaja, ez inkább reménysugár és abból is csak a szemmel alig látható...
a titkos csártra én is rápillantanék... eddig úgyis csak a piros szín égett be a szemembe, beleégetném most a csártodat szívesen, ha annyira jó... :D
úgy viselkedett ahogy azt megmondtam neki tegnap
titkos a csárt csak efhábé-pépé látta de ő se hitt a szemének ))
azért még nem kell optimistáskodni ))
annyira nem viselkedett rosszul a részvény ma szerintem.
Remélhetőleg..
Na itt van valami "trükköző", 2db-al lekötötte 4205-re..
az elmúlt hónapokban a piactól eléggé függetlenül viselkedett a részvény, szvsz ha eltűnik végre a nagy eladó, akkor is többé-kevésbé független fog attól maradni (mint a régi szép időkben, pl. a japán földrengéskor is tudott emelkedni az E-star, pedig akkor minden nagyot esett), különösen ha a finanszírozás is megoldódik végre. Ezért én kevésbé számítok arra, hogyha a magyar makro helyzet tovább romlik, akkor ez különösebben nagy hatással lesz erre a részvényre. szigorúan szvsz.
Hát, nem tudom, de szerintem adják ezt, csak ügyesen, nem olyan minden mindegy alapon, ahogy pár napja.
mit látsz? mennyi vevő van 4200-on? én csak 5-ös mélységig látom a könyvet.
Mintha valaki betámaszotta volna 4200-on...
Rakétaként akkor fog kilőni, ha a finanszírozás hosszabb távra komolyan megoldásra kerül és amit elterveztek azokat meg tudják valósítani, illetve a Magyarországon lévő nyomás, Európán lévő nyomás szűnni kezd, megszűnik..
ha a nagy eladónak elfogy, szvsz a részvény rendesen ki fog lőni, először csak óvatosan, aztán rakétaként.
Ezekben a vérzivataros időkben azért nem rossz ez egyelőre...
ezert 5400 a céláram. Ahhoz több kéne, mint korrekció, h. afölé menjen.
kérdés, hogy a repcsiseknek mennyi maradt még... a franc se tudja, hogy nemcsak pihennek-e egyet... lassan már elfogyhatna nekik
mindent megmagyaráznak
Tényleg kezd úgy kinézni, mintha meglett volna az alja és kezdik csipegetni, megjelentek a vevők.
5500Ft kemény ellenállás (hol vagyunk még ahhoz most...), ha azon átmenne, akkor a csökkenő csatornából is kilépne! Fibo, csatorna tető, 50 napos mind ~5500-nál van..
más a fordulós forgalom és az átlagosan gyenge forgalom, ami a mai. 100-150 misi felett jó ennek a forgalma.