nem tudom, melyik filmet nézed, de nekem, úgy tűnik, mintha csipegetnék, pláne a többi "illikvid szarhoz képest"
nem tudom, melyik filmet nézed, de nekem, úgy tűnik, mintha csipegetnék, pláne a többi "illikvid szarhoz képest"
Megnéztem az alakzatokat, ez forradalmian új. Talán az "ökörhugyozás" néven fog bevonulni a tankönyvekbe. A konklúziót meg úgyis kitalálják hozzá.
mai nap ismét teljesen illikvid ez a vacak, igy elnapolva a döntés lehetősége, hogy tegnap egy napos csoda volt-e
hajrá!!!
szedjétek csak el egymás elől! :) én már tele vagyok!
Bele vegyek a 20 db-ba? Na nem mindet :), csak a 2/3-át. szívatásképpen.
Manapság úgyis ez a divat, mármint a szívatás meg a 2/3......
azt figyeltétek, hogy a 2015/A kötvény legjobb eladója felkúszott 100%-os árfolyamra (10 000 000 Ft eladási mennyiséggel)?? mondjuk régen pillantottam rá, de meglepett. eddig mintha adta volna sokkal olcsóbban is a cég, csak menjen... már ha egyáltalán ők kínálják most (szerintem igen).
ilyen pánikban, mint ami ma van, ez legalábbis érdekesnek tűnik... csak nem kell már mindenáron eladni??? közeleghet az OTP-s hitel lehívása?
vagy csak túlkombinálom?
Olyan áron csak az örököseimtől vehetnél, mert én 2 k körül "tragikus hirtelenséggel" elhunynék.
én sem venném meg feljebb, főleg nem 20 darabot. az utóbbi 6-8 hónapban mindig megkapta a pakkját az, aki csak szépen beállt a könyvbe... nem kellett kitépnie a könyvet, nincs/nem volt itt nagy tülekedés a vevői oldalon.
de hátha most lesz a kivétel... :)
Kár......mert 1250-ért átvettem volna néhány ezret tőled....:)
Annyit fecsegtünk itt a Cég helyzetéről. Szvsz. ha bent állnak 1161 darabbal 1200 -on vételen, és 1250 -ért nem vesznek meg 20 darabot, akkor a népeket eléggé sikerült összezavarni ezzel az átba.....ival.
de mar joarasitott es van forgalom is meghuzasokban
de sztem most add el :)
egyebkent meg szoknom kell ezt a felallast, hogy arrol "gyozkodjek" embereket, h. vegyenek e-start, ha mar spekulalni akarnak :)
Stagnálás volt már korábban is, mégsem mondtátok, hogy veszitek.
csak mar nem hull...
nem volt tegnap uj melypont, hanem egyel0re tartja az elozo
Eddig csak azt hallottam, hogy "hulló kés alá nem állunk". Ha neked az 1% ekkora mennyiséget jelent, akkor nem bánom, ha duplázol. :-)
valaki.... :)))
Nem tunt fel senkinek, hogy "mi nem hozzaerto partvonalon allok", akiknek eddig nem volt papirjuk, elkezdtek venni? Csak azert mert erre utaltunk mar tobben is
neked nem másnak akik egynél több rv-es portfolioban is tudnak gondolkodni azoknak meg igen
Azért mert én a szado-mazo kategóriában sorolom az E-Star hati longot, más természetesem megjátszhatja. Egyébként a napokban nekem is már volt két sikeres DT longom a papírban. Persze short is.