Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#463220 hosszhuszár Előzmény: #463043

Az asszony erre azt mondta, hogy jó, jó, de amikor megy vásárolni, a gazdaságosba, vagy a lidlibe, vagy a madaras tescoba, egyre több forintra van szüksége, hogy a csudába?

Engem nem zavar a gyenge forint, még jól is járok, de nem csak magamra gondolok....

#463043 Előzmény: #463018

"egyre többen teszik fel maguknak a kérdést - nem kellene idén inkább itthon maradnunk? "

http://penzcentrum.hu/utazas/elszallt_az_euro_mar_csak_gazdagek_jarnak_sielni.1031075.html

Egy normális országban ez nem lehetne kérdés! Pláne drámai kontextusban...

"Kiépült a szezon elejére a leghosszabb hazai éjszakai pályarendszer a mátraszentistváni Síparkban, a hóágyúzásnak köszönhetően pedig december 26-tól százezer négyzetméternyi hófelület áll a síelők rendelkezésére."

http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-473858

Tessék itthon költeni a pénzt és tessék kiszolgálni mindenkit aki idejön VÁSÁROLNI és adjunk el nekik mindent:

http://inforadio.hu/hir/tudositoink/hir-475213

"Megéri a szlovákoknak nálunk vásárolni

A forint folyamatos gyengülésével újra beindult a magyarországi bevásárló-turizmus, naponta több ezer szlovákiai vásárol magyarországi boltokban.

[...]

A gyenge forint miatt szinte mindent megéri a magyar boltokban megvásárolni. [...] Ugyanez érvényes az elektronikai cikkekre, a tisztítószerekre, a mosóporokra és a ruházatra is.

A lapok arra is figyelmeztetnek, hogy több kisebb magyar boltban már szívesebben fogadják a közös európai fizetőeszközt, mint a hazai pénzt, így a vásárlóknak fölösleges forintot váltani.

[...]

Jól járnak azok a szlovákok is, akik a Pozsonyhoz közeleső településéken építkeznek, a magyarországi cégekkel ugyanis fix forintáron kötöttek szerződést, így jóval kevesebb eurót kell váltaniuk, mint arra számítottak."

*

NA EZÉRT KELL A HELYÉRE TENNI A FORINTOT! És még mindig nincs ott, de már majdnem.

#463018 hosszhuszár Előzmény: #462734

Sziasztok.

Még csak térdre kényszerítették, itt 322-nél, a földre 330 nál kerül, de mocsok módjára, szerintem még a földön fekvőbe is rugnak 1-et, így lesz kb 340....

#462734 hosszhuszár Előzmény: #462731

annyi idejük nincs, gyors megegyezésre van szükség, sajna az nem az országnak kedvez....

ha így megy tovább kicsinálják az országot....nem kéne, nagyon nem...

#462731 Kriszti@n Előzmény: #462725

kívácsi leszek az IMF-es szarakodásra, nekem is a 350 körül járnak a gondolataim.. tavaszra "várom"(dehogy várom, de gondolom) az igazi szart az országban, de abba sajnos sokan elhullanak majd...spekik és "mezei" állampolgárok is

#462725 hosszhuszár Előzmény: #462723

úgy emlékszem, 325-öt mondtak, addig nem avatkoznak be...

arra lehet készülni akkor...

nem tetszik mint állampolgár, de spekiként, nagyon bírom....

330-nál minden jurót eladok..., de a 350 sem kizárt....szerintem, ha nincs interencióóóó

#462723 Kriszti@n Előzmény: #462720

majd 330nál... nagyon szarul néz ki,ha nem jön vissza 317 alá , akkor simán meglesz a 330-335 szerintem

benne van egy maxos zárá…

#462696 hosszhuszár

benne van egy maxos zárás is, csak, hogy nyomatékosabb legyen a nyomás....

#462543 TrendMan Előzmény: #462491

Extrém kamatfelárat akkor nem kell fizetni, ha

1) Nagy a bizalom az ország gazdaságának a versenyképességében és a folyamatok átláthatóságában

2) Ha az MNB alacsonyan tartja a kamatrátát

Az, hogy egy kaotikus és nehezen követhető de annál rosszabbul kommunikált kormányzati tevékenység nyomán bezuhan a forint, még messze nem jelenti azt, hogy megússzuk az extrém magas felárta ... SŐT !!!

#462491 Előzmény: #462487

Nekem? Mindenkinek jó lenne, mert nem kellene extrém kamatfelárat fizetni azért, hogy "erős legyen a forint", ami azon kívül, hogy olcsóbb az üveggyöngy, meg a tengerpart, valójában csak ártani tud nekünk, mert megfojtja az ország exportképességét és ezáltal a pénzek idehozatalát, ugyanakkor megkönnyíti a pénzek kiáramlását.

#462452 holnor Előzmény: #462450

a tnapi jó hangulatban is gyengélkedett, benne volt, h hangulatromlás esetén meglesz az új csúcs.

319.

#462447 Előzmény: #462422

"onnan viszont szabadon, lebeg...."

Nem lehet, hogy végre ez a cél? Én egyetértenék vele, ha ez lenne az elképzelés.