Attól, hogy te perverziónak tartod, szerinted más nem játszhatja meg? Egyébként az írásodból nagyon nem az derült ki, hogy te a BUX hati miatt "aggódsz" az E-Starért.
Attól, hogy te perverziónak tartod, szerinted más nem játszhatja meg? Egyébként az írásodból nagyon nem az derült ki, hogy te a BUX hati miatt "aggódsz" az E-Starért.
csíptem egy keveset.. hátha
van a vételin egy nagyobb pakk (1191) 4200-on..
BUX hatira gondoltam. A szememben az E-Star hati long maga a perverzió.
Mintha valaki ezen a szinten következetesen venné. Ez kell ide, különben nem kerül ki ebből a trendből soha.
Mivel tegnap emelkedett az arfolyam, ezert nehezen kaphat ma valaki margin call-t... Hacsaknem shortosrol van szó...
De gondolom ezzel azert tisztában van ön is, hogy az elozo napi záróárhoz állapítja meg a tőzsde (korrigálja) a hataridos pozíciók elszámoló arat, es csak úgy elvezetbol jott ide ijesztgetni azokat akik nem ismerik pontosan, hogy működik is ez...
Ha ma csökkenéssel zarna, az eredményezHETNE holnap margin callt.
Egyelőre jól tartja magát a papír. Az lehet veszélyes, ha valaki hatiban margin call-t kap, és kénytelen lesz E-Start eladni.
Még jó, hogy ma nem shortolják, legalábbis úgy néz ki, mert most megint leküldhették volna vagy 3700-ig..
Kormányunk elintézi a dolgainkat..
Makra pakkos kérdésemre az FB-n jött válsz. Érdemi infót nem hordoz, csak ami várható volt. Nem tartozik rám/ránk.
egy biztos, egyszer majd csak vége lesz ennek az iszonyú eladói nyomásnak.
és akkor remélem semmi akadálya nem lesz a tartós emelkedésnek.
jó lenne már tudni valamit az OTP-s hitel állásáról + a Makra pakkal mi a helyzet.
közben megint showtime....
közben megint showtime....
na, a HUF kezd elszállni... remélem a cég az új OTP-s EUR hitelt majd csak 350-en hívja le...
+baj van a kommunikációval (legalábbis felénk),a könyveléssel,az it tagokkal.
A bajokat felvázolta a PF, gyengült a funda, levegőben a hitelek és a projektek. Ha ezekre megnyugtató válaszokat kap a piac, akkor mehetünk északnak.
Az a kérdés megszűnt e a baj vagy csak most derült ki.
Pedig én realizáltam 12k környékén, de az EETEK hír előtt visszavettem, gondoltam baj nem lehet. Lett.