Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ötletek

Re: főlap

#4628 Kissherceg Előzmény: #4622

ezek folyamatban, lesz egy tudástár - ott lesz összegyűjtve ami hasznos link tőzsde abc stbstsb, ami még fejelsztés alatt.. Köszi :)

#4624 hosszhuszár Előzmény: #4619

A Legújabb a fórumban-t és a Legfrissebb RSS híreket én megcserélném, persze csak ha lehet.

#4623 Csanyijoci Előzmény: #4619

az is jó........sok elemzést kérünk abban különben tényleg jó vagy .....nem árt az embereknek a megerősítés

#4622 Amatoregy Előzmény: #4614

Viszont egy 5let.

Sok mindenki összeszedett már egy komoly link gyűjteményt. Nem lehetne ezeket egy pont alatt csokorba szedni? (Pl tőzsde indexek itt, online fx árfolyamok emitt, stb. Ti meg folyamatosan moderálhatnátok pl ajánlott, nagyon ajánlott, stb.)

#4614 Kissherceg Előzmény: #4610

no majd meglátjuk :) Köszönöm és örülök, hogy itt vagy. Fórum és oldal is nagyon rugalmas, gyakorlatilag mindenki a társam, ötletekre vevők vagyunk ha kivitelezhető illetve használható. Egy jó keretet szeretnénk biztosítani, későbbiekben pedig profizmus felé folytatódni. Eddig is köszönöm a bizalmat, hogy ide jöttek ilyen sokan, meglepő, de nagyon jó érzés nekünk :)

#4613 Csanyijoci Előzmény: #4610

pf en sem az a gond hanem a veszekedés-szívatás-bunkózás.....pedig valamikor meghatározó volt amit ott egyes általam tisztelt emberek írtak

#4610 Amatoregy Előzmény: #4606

Én örülök, hogy hathatós segítséggel ide találtam. Köszönöm a bizalmat is.

Egyébként Marx mondta talán, hogy a mennyiségi változások egy idő után minőségi változásokká alakulnak..

hehe..

#4606 Kissherceg Előzmény: #4602

Én admin vagyok, magamnak áttudom írni :) ill társam. Amíg értelmes párbeszéd folyik, tőlem lehet napi 10.000hozzászólás is egy topikban, de értelmetlen folyamatok el kezdődnek az odalon jelezni fogjuk, de sztm elég intelligens az itteni társaság, hogy ne legyen gond. Minőség nem mehet a mennyiség rovására.

#4602 Amatoregy Előzmény: #4593

Van arra taktikád, ha a pf-hez hasolnó chat szobává alakul?

Vagy ez nem lenne baj?

#4598 Amatoregy Előzmény: #4593

Aha értem.

De te az utolsó 5 percben lettél pénzügyi tanácsadóból tőzsdefüggő, majd most megint más.

Akkor te folyamatosan írsz?

Appopó. Nálam nagyon lassú az oldal. Ez általános vagy csak nálam?

#4585 Amatoregy Előzmény: #4550

A nick név utáni státusz hogyan áll össze?

Nem találok logikát benne....

Mondjuk a tőzsdében sem.. :-)

főlap

#4550 Kissherceg

sziasztok,

van esetleg véleményetek várjuk szívesen a főoldal megújulással kapcsolatban. :)

Re: személyes adatok

#3188 kata311 Előzmény: #2993

de jó neked lilia hogy lányspeki vagy...:))

én sajnos lánybefektető..:((

#3016 kata311 Előzmény: #2993

az rendben hogy te beírtad, meg még a nevedből is egyértelmű

de sokszor már magamról se tudom fiú vok-e vagy lány, hát még egyes nicknevekről..:))))

(legalább a magamét is meg tom nézni, ha úgy adódik)

#3001 Kissherceg Előzmény: #2989

Hali,

igen ez a fejlesztés is soron van, úgy lesz, hogy a nőknél opciós a kitöltés fiúknál nem :))