Nem, ez már Warsava :))))
Nem, ez már Warsava :))))
ezek folyamatban, lesz egy tudástár - ott lesz összegyűjtve ami hasznos link tőzsde abc stbstsb, ami még fejelsztés alatt.. Köszi :)
Nézem ezt az autót..
Ez a Pobjeda (jól írom?) 2009-es modellje?
A Legújabb a fórumban-t és a Legfrissebb RSS híreket én megcserélném, persze csak ha lehet.
az is jó........sok elemzést kérünk abban különben tényleg jó vagy .....nem árt az embereknek a megerősítés
Viszont egy 5let.
Sok mindenki összeszedett már egy komoly link gyűjteményt. Nem lehetne ezeket egy pont alatt csokorba szedni? (Pl tőzsde indexek itt, online fx árfolyamok emitt, stb. Ti meg folyamatosan moderálhatnátok pl ajánlott, nagyon ajánlott, stb.)
CS. Sanyi fizesse meg :)
sokba kerül ez még neked:)))
no majd meglátjuk :) Köszönöm és örülök, hogy itt vagy. Fórum és oldal is nagyon rugalmas, gyakorlatilag mindenki a társam, ötletekre vevők vagyunk ha kivitelezhető illetve használható. Egy jó keretet szeretnénk biztosítani, későbbiekben pedig profizmus felé folytatódni. Eddig is köszönöm a bizalmat, hogy ide jöttek ilyen sokan, meglepő, de nagyon jó érzés nekünk :)
pf en sem az a gond hanem a veszekedés-szívatás-bunkózás.....pedig valamikor meghatározó volt amit ott egyes általam tisztelt emberek írtak
Én örülök, hogy hathatós segítséggel ide találtam. Köszönöm a bizalmat is.
Egyébként Marx mondta talán, hogy a mennyiségi változások egy idő után minőségi változásokká alakulnak..
hehe..
Én admin vagyok, magamnak áttudom írni :) ill társam. Amíg értelmes párbeszéd folyik, tőlem lehet napi 10.000hozzászólás is egy topikban, de értelmetlen folyamatok el kezdődnek az odalon jelezni fogjuk, de sztm elég intelligens az itteni társaság, hogy ne legyen gond. Minőség nem mehet a mennyiség rovására.
Van arra taktikád, ha a pf-hez hasolnó chat szobává alakul?
Vagy ez nem lenne baj?
Aha értem.
De te az utolsó 5 percben lettél pénzügyi tanácsadóból tőzsdefüggő, majd most megint más.
Akkor te folyamatosan írsz?
Appopó. Nálam nagyon lassú az oldal. Ez általános vagy csak nálam?
hozzászólások száma szerint :) CÍmekért meg kell dolgozni :))
A nick név utáni státusz hogyan áll össze?
Nem találok logikát benne....
Mondjuk a tőzsdében sem.. :-)
sziasztok,
van esetleg véleményetek várjuk szívesen a főoldal megújulással kapcsolatban. :)
de jó neked lilia hogy lányspeki vagy...:))
én sajnos lánybefektető..:((
az rendben hogy te beírtad, meg még a nevedből is egyértelmű
de sokszor már magamról se tudom fiú vok-e vagy lány, hát még egyes nicknevekről..:))))
(legalább a magamét is meg tom nézni, ha úgy adódik)
Hali,
igen ez a fejlesztés is soron van, úgy lesz, hogy a nőknél opciós a kitöltés fiúknál nem :))