Most tartunk ott árfolyamügyileg, amit nem hittem volna kategóriának nevezek. Tehát van még 1 pakkra való, ha bekövetkezne egy még nagyobb "hűha" esés. Érzem ez jobban fog sikerülni, mint az FHB.
Most tartunk ott árfolyamügyileg, amit nem hittem volna kategóriának nevezek. Tehát van még 1 pakkra való, ha bekövetkezne egy még nagyobb "hűha" esés. Érzem ez jobban fog sikerülni, mint az FHB.
"Kezdem elhinni, amit írtok páran, hogy tudnak a dolgokról és célt szolgál. "
kb. 2 hónapja írtam róla. Nem voltam szimpatikus srác akkor.(sem)
Jól van, nyugalom. Szövegértésre kicsit gyúrhatnál. Nem te vagy szegényes (illetve ezt most nem írtam), hanem a pakk mérete, ha a saját tőkémhez nézem az 1%-ot. Nem magyarázom...
Megint olyan következtetéseket vontál le, aminek semmi köze semmihez, a valósághoz legkevésbé. Elárulom, nem kell darabszám ahhoz, hogy a fél fórumtársaság pakkjának méretét ismerjem.
en ilyen szegenyes vagyok. Es de, indiszkret vagy. Meg senkitol nem olvastam itt darabszamot, de ilyen kerdest se. De ha olvastam volna, akkor se valaszolnek.
Mindjart gondoltam, hogy annal intelligensebb spekulansnak tartasz vkit, minel nagyobb szazalekban egyetlen papirra teszi a tétet vagyis minél inkább a vak szerencsére bízza magát. Elkeserítő infóval tudok csak szolgálni: én diverzifikálok. Mindig.
PF: Tovább zuhan az E-Star
2012. január 3. | 13:56
megint a cikkre emelkedett - kicsit se gyanús - a csak azért is vétel
nincs ott semmi keresni valód
majd vehetsz még olcsón )
Jó lesz ez gyerekek! Elmentem ledolgozni a kőrözöttett, meg is látszik az egyenlegemen :)
Rbbj11, ha nem vagyok túl indiszkrét, hány darab részvényed van? 1% az így első hallásra igencsak szegényes. Főleg ha az én tőkémre vetítjük :)
nekem tetszett mai produkcio, felieszem a 3800-as eselyes bovitesnek tartott szintrol az aramat talan holnap piacira? ma nagyon jo volt a viselkedes, korabbi melypont felett zart merhetö forgalommal. Holnap dölhet el, hogy szokasos egy napos csodarol van-e szo, ha nem, siman duplaznam az 1%-os portfolio aranyt.
A portfoliomat sikerült bővíteni 4000 magasságában :D, remélem nem esik még 30%-ot.
Kisbüfik vehetnek ebből a sorozatból?
A Randomnál csak a 2015/a-t lehet kereskedni ?!
Záró 4300 Ft.
Végén befigyelt egy 685db-os pakk vételre.
Mi történt? Talán Matgab eladott?....:)
Úgy néz ki nem jön be :)
Hát ha még nem is értenék hozzá ;) :)
TA-n nekem nem nagyon tűnt úgy napon belül, hogy megfordulhat. Persze a nagyobb pénzek oda teszik ahová akarják, de ezt csak azok birtokosai tudják.
Talán a 30 perces bontásra ráfoghatjuk, hogy volt esély rá.
Na de akkor már tippelnék én is, egy 4345-ös záróra..