Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#462203 Lxrose Előzmény: #462195

Azt akarod mondani, hogy a jövőbe látsz? Vagy netán közvetlen infóid vannak arról, hogy milyen a spekulatív pozíciók aránya?

#462195 Arsene Lupin Előzmény: #462186

Múltkor is bemondtam, hogy fordul 4100-ról. Meg is húzták rendesen. Nyilván az is kaparós sorsjegy volt.

#462186 hAliG Előzmény: #462168

Pfff...

Ez olyan volt kb., mintha véletlenül nyertem volna kaparós sorsjegyen 20ezret..

Re: Moderáljátok magatokat, kedves fórumtársak!

#462164 matgab Előzmény: #462150

Kedves Lupin úr!

Olyan régi tőzsdecápának, mint Ön reméltem , hogy nem okoz gondot a hitelkondiciókat a hitel lehívási feltételektől megkülönböztetnie és nem csal ki Önből egy halk kacaj melletti felkiáltást miszerint, "de hát a kondició az a feltétel szinonímája!".

Ugyanis nem minden szarka farka tarka-barka, csak a tarka-barka farkú szarka farka tarka-barka...

De mondhatnám azt is, hogy én hiába vagyok jó kondicióban, mégsem vagyok jó feltételben és aki feltételesen van szabadlábon, az nem kondicionálisan van ott...

Szóval lehet hitelt kapni szigorú feltételek mellett jó kondikkal is...

#462161 zeeh_ Előzmény: #462151

Így van, az önkormányzati kifizetés kapcsán az én szememben végképp eltűnt a korrekt imázs, amit előtte felépítettek. Már előtte is omladozott, de ez volt az utolsó csepp.

#462158 zeeh_ Előzmény: #462144

Szerintem ez a helyzet, feltűnően nagy a hallgatás, semmi jele, hogy támasztanák. Szvsz padlóról felállva keresik meg a kamatokra valót. Kérdés "csak" annyi, hogy milyen mélyen van a padló?

#462152 exmnbs1 Előzmény: #462150

dehogy nem járja, pl genesisben általános, mert a lánycégeket nem nézheti

#462151 Előzmény: #462144

Nekem az nagyon rosszul jött át, hogy nem siettek publikálni az önkormányzati kifizetést, Az EETEK -kel vagy hogy hívják, nagyon elcseszhettek valamit, valószínű ezért nincsenek alku pozicióban. A kisbefektetők pont annyira érdeklik Őket, mint engem a vízi bolhák nemi élete.

Ezektől még valószínű emelkedni fog nemsokára, de a mi irányunkban nagyon nem ízlésesen kezelik ezt a dolgot.

#462150 matgab Előzmény: #462131

Azért kell rendkívüli közgyűlés, mert az idei mérleget már gondolom a DT fogja levizsgálni (fene a pofájukat 75.000 EUR egy könyvvizsgálatért elég zsíros).

Tehát ahhoz, hogy ők el tudják kezdeni vizsgálni, ahhoz egy KGY-nak már jóvá kell őket hagynia.

Rendes KGY csak a mérleg elfogadásának időpontjában van, ezért rendkívülit kell összehívni, hogy a rendes KGY-n már a levizsgált beszámolót tudják eléd prezentálni.

Sokkal inkább az a kérdés, hogy a BDO-t miért váltják le az év végén? Volt-e esetleg valami olyan, ami miatt a BDO jelezte, hogy ezt ő olyan formában nem írja alá, ahogy a cég be akarja mutatni, ezért felkérték a jól ismert DT-t (Postabank ugye...), hogy jó pénzért írják már alá a dolgot, mert az mégse járja, hogy egy tőzsdei cég korlátozott záradékkal lássa el a mérlegét...

#462149 vincentlauria Előzmény: #462144

Továbbra is bízom abban, ha a managementnek érdemi híre van, jelezni fogja, annak rendje és módja szerint.

#462147 sokkerdes Előzmény: #462144

És az lehet esetleg nekünk is majd jó? Vagy nagyon naívat kérdeztem?

#462144 hAliG Előzmény: #462143

Látszik, hogy nem engedik a korrekciót sem.. és a cég is "lapít"..

Kezdem elhinni, amit írtok páran, hogy tudnak a dolgokról és célt szolgál.

#462141 Bendeguz Előzmény: #462136

Ez a Te telefonszámod? Ha valaki beszélt Veled, remélem leírja ide.