Tegnap beszéltem velük, pontosabban Molnár Istvánnal. Nekem is egy hölgy vette fel ,de nem engedtem ,hogy letegye.Kb 20 percet beszéltünk.
Tegnap beszéltem velük, pontosabban Molnár Istvánnal. Nekem is egy hölgy vette fel ,de nem engedtem ,hogy letegye.Kb 20 percet beszéltünk.
Nem nézik végig. Szvsz pont az árfolyam béka feneke alá való leküldésével (és valószínűleg majd az azt követő rallyval) keresik össze a kötvények után fizetendő kamatokat, ha már az EETEK nagy falat volt és egyelőre nehezen akar lecsúszni.
engem pl megtudnának fizetni :))
Most néztem a cég honlapján, hogy "Stratégia és befektetői kapcsolatok elemző" munkakörre keresnek kollégát. Valaki innen?
Tekintve hogy mekkora forgalmakkal lehet ezt a rv-t megmozgatni, miért nem tesznek akkor ellene? Most végignézik ahogy összeomlik az árfolyam, de most komolyan?
"Equilor számítanak a legnagyobb nettó eladóknak."
Mindig vételre ajánlják, amikor eladnak. Rendes.
Ki lehet a megbízó ?
Köszi! Akkor jöhetnek a vezetők telefonszámai. Valamit mi is tanultunk a kurutty infótól. :)
Illetve Kissherceg, a feldühödött tömeg örülne egy interjúnak. :)
Kösz.....siralmas....
ez igen... a Facebook-ot mennyire nézik? Ott érdemes lehet érdeklődni?
3 990,00 50 4 044,00 26
3 971,00 14 4 047,00 50
3 970,00 66 4 048,00 30
3 966,00 30 4 049,00 17
3 965,00 83 4 050,00 203
Felhívtam Őket, illetve a kapcsolattartónak megadott telefonszámot , hogy érdeklődjek. Egy elgyötört női hang közölte, hogy nem tud bekapcsolni bárkit - ez lenne szerénységem- ha kérdésem van, írjam meg imélben. Ez a szituáció a régi szép pártállami időkre emlékeztet, ott voltam utoljára nem kívánatos "bárki" , illetve ott is csak nagyon ritkán. Így jártam.
Mennyi a real, mert dec. 30-án mérgemben kikapcsoltam?
Amit írtam, az a mezei hétköznapi embereknek jár, ekkora összegre már akár járhat, de ezt vélhetően nem fogjuk megtudni, hogy mennyi idő telt el a 2 időpont között (amikor ténylegesen megkapták a lóvét és mire nyilatkoztak). (Szvsz nem egy nap, de ez a saját véleményem.)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/tovabb_zuhan_az_e-star.160814.html
Ez már jelent valamit, elkezdtek foglalkozni az eséssel!
közgyűlésre ment vki?
Legyen végre elég ebből a gyalázkodásból! Moderáljátok magatokat és inkább járjatok utána a kérdéses dolgoknak. Fel lehet hívni a céget! Ki lesz a tökös legény?
azt mondja meg valaki, h miért nem öntik jobban, ha annyira akarják önteni??
Persze szerencsejátékost írtam azzal a feltétellel, hogy 5500-on eladsz és 4000-en visszaveszel, ahogy az írva volt abban a posztban, amire ezt írtam.