Kedves Vitriol úr. A majdani emelkedést is úgy fogja közvetíteni, hogy a saját szakértelmét csillogtatja? Mert akkor tényleg ügyes. Vagy esetleg akkor már nem tiszteli meg a fórumot nagyra becsült észrevételeivel?
Kedves Vitriol úr. A majdani emelkedést is úgy fogja közvetíteni, hogy a saját szakértelmét csillogtatja? Mert akkor tényleg ügyes. Vagy esetleg akkor már nem tiszteli meg a fórumot nagyra becsült észrevételeivel?
4100-nál higítottam kicsit, szavamat betartva.
3100-nál sokat fogok venni, ígéretem szerint.
Nincs infóm, csak nézek a fejemből. Megyek eszek inkább kőrözöttet.
erre már tényleg nincsenek szavak
mi lesz ebből is? humet, phyl, genesis vagy hibridbox? jól nézünk ki!
Honnan van infód az OTP hitel lehívásáról? köszi
"A finanszírozási összeg teljes lehívására és az átszervezések teljes lezárására 2011. december 30. napjáig kerül sor. A hitelszerződés aláírása és a források lehívása az OTP Bank feltételei szerint történik, amely az ilyenkor szokásos kockázatokat hordozhatja magában"
http://e-star.hu/cikk.php?ID_cikk=124
erről valóban illene tájékoztatni a részvényeseket.
Én nem értek a tőzsdéhez, ehhez a papírhoz meg egyáltalán nem. Nyilván csak úgy véletlenül jöttek be a tippjeim.
Viszont azt tudom, hogy egy forráshiányos cég akkor nem ír alá azonnal egy hitelszerződést, ha annak nagyon rosszak a kondíciói.
Nem biztos, hogy előnyösek a hitel kondíciói. Az OTP-nél sem hülyék a népek.
Remélem azért, mert dolgoztak. Nálam 3000-nél jön a következő higítás. Nyugodt vagyok.
Ne is mondd, életem legnagyobb bukóját sikerült ezáltal összeszednem, amit nem tudom, hány év alatt sikerül majd ledolgozni, már ha sikerül valaha. :(
Bazz, 4000 alatt, kemény.
Igen, egy +40% is csak oda vinné ahol kb tizenakárhány ker nap előtt járt.
Mindeközben 4k alá szúrt.
3962,óriási
Csak a jó magyar paraszti logika maradt, meg a bizalom.
A nagytulajok nem adtak el, tehát nem a 12k-n kiszállás történt. 6-8 olyan név került a "csapatba", akik csak veszthetnek azzal, ha bebukik a sikersztori és lapos fosba kúszik az árfolyam. Mégis csak presztizs, hogy amihez a nevüket adják, az menjen valamire. OTP hitel megvan. Többnyire minimális forgalommal esett.
Persze eshet még akármeddig...
beszopatják a céget szépen... Olyan nem kellene, mint balázs csaba pozíció zárása...
1 1 10 db 3 962 HUF
1 2 73 db 3 961 HUF
1 1 200 db 3 960 HUF
1 1 14 db 3 953 HUF
1 1 20 db 3 913 HUF
Eladás Cég Aj.
4 000 HUF 10 db 1 1
4 050 HUF 13 db 1 1
4 075 HUF 30 db 1 1
4 076 HUF 20 db 1 1
4 080 HUF 20 db 1 1
Napi min: 3 962 HUF Napi max: 4 300 HUF
Nyitó: 4 298 HUF Előző záró: 4 280 HUF
Utolsó kötés: 3 962 HUF, 90 db (2012.01.03. 12:35:12)
Összforgalom: 117 kötés, 5 128 db, 21 030 412 HUF
Én személy szerint ha nem lennék optimistább attól, amit az ár tükröz, akkor már rég eladtam volna. Te, mint a leginkább pesszimista, nem tudom, hogyan gondolkodol akkor.
A mostani ár egy bóvli céget tükröz, azért ennyire nem változott meg a helyzet. Az tény, hogy a kommunikáció rosszabb lett, mint volt, de azért ne úgy viselkedjen már a részvény, mint egy Hybridbox!