Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: na ez meg mi?

#461990 rbbj11 Előzmény: #461986

eddig volt életveszély venni és tartani, de ezután sem lesz veszélytelen a tartása vagy a vétele. Ez egy kaparós sorsjegy, mégis mindenki befektetésként beszél róla, nem értem, egyszerűen felfoghatatlan

Re: na ez meg mi?

Az igazat megvallva, sok bukóval senki nem tudna ilyen optimista lenni. Kevesebb bukóval - mint én- vagy kívülről mindenki könnyen fecseg.

Másrészt viszont most már eladni talán életveszély, hiszen lassan olyan áron vagyunk, aminél olcsóbban senki nem vette.

Re: nincs cím

#461982 hAliG Előzmény: #461951

És az a szomorú, hogy felfelé már sokkal rögösebb az út.. Lefelé 10% nem ugyanaz, mint felfelé 10% :S

Most értem gépe elé, 400…

#461979 zeeh_

Most értem gépe elé, 4001 is volt ma. Brutál.

Az tényleg érdekes, hogy a vezetőség még csak véletlenül sem vesz mutatóban sem. Kezdek arra gondolni, amit valaki írt múlt héten. Talán ily módon termelik ki a kötvények után fizetendő magas kamatot, hogy elengedték a papír kezét és majd a megfelelő pillanatban zsákolnak, ezt követően pedig megfuttatják.

Néhány lobbistánka - itt…

#461974 SZETO99

Néhány lobbistánka - itt leginkább egyre gondolok - , miszerint venni kell, mert majd január elején kilő az árolyam sajnos nem lett igaza. Aki a 4100-4500-öt bejátszotta, annak gratula. Többieknek meg kitartást.

Mutyipapír lett ez is, mint sok másik.. Ez az igazság. Jöhet itt bármilyen hír, nem fog semmit befolyásolni. Ha érdekében állna annak aki(k) most lenyomják, hír nélkül ugyanúgy tudnák felfelé húzni is.

5500-ön és 4900-en kidobáltam mindent.. most már úgy érzem jó döntés volt.

#461970 Előzmény: #461960

Jé , lettek volna? Én ilyen "esik ,mert szar" tartalmú "érvekre "emlékszem. De mindegy is.

Lassan jöhetnek a vételi…

#461969 MrTibi16

Lassan jöhetnek a vételi ajánlások, és célárak....

#461968 Flaska Előzmény: #461960

Azért most szeretném a "hurrogók" és a "feldumálók" hangját hallani.

Ha csak nem Ök szálltak, szállnak ki folyamatosan.

#461967 rbbj11 Előzmény: #461959

kérdezd formert, ő eddig is jó magyarázatokkal szolgált, csak hát tőzsdén nem magyarázkodni kell.