Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Nahát itt volt egy kis ö…

#461947 Fornit

Nahát itt volt egy kis ösés a késő délelőtt.

Szerencse h nem zártam le a múlt héten 500-nál, csoda hogy meg tudtam állni (mondjuk bővíteni sem bővítettem) :))

ha otit is megküldenék ,…

#461939 TROPHEUS

ha otit is megküldenék ,még ma 17k alatt lehetünk

Re: nincs cím

#461936 Waszeitung Előzmény: #461925

Short zárva 17300 felett,arra apellálva hogy Otit megfogja a 3150 és Molly is csak alászúrt 17200 nak.

Molly komolyan gondolja az esést...

Elkezdtük zárogatni a BU…

#461935 Arsene Lupin

Elkezdtük zárogatni a BUX shortokat. Kezdődhet a fel-le billegtetés.

#461925 Hathor Előzmény: #461912

Én tegnapra vártam az esést, erre emelkedtünk. Ma mondom happy minden, elkezdem szerkeszteni a blogomat, feltölteni, erre mire visszanézek már beverték.

Szép.

400as KT 600lett. HAti háromszög alatt kb.

OTPben lehet egy esés korrekciója fel 5prcesen, bár most kezd törni MOL is.

Nem tudom a lefutó 5ös szerkezet hármas korrekcióját képes e megcsinálni:

Kép hármas pontnál készült:

http://postimage.org/image/ltl8kx3d3/full/

#461886 BudFox Előzmény: #461872

Én arra leszek kíváncsi hogyan reagálunk ha kinyit USA, mert Németország már 4.5 % ot emelkedett azóta...szóval.most nálunk kimondottan pesszimista a hangulat.

vajon mi lesz ?

#461879 Borska Előzmény: #461872

igy van ,egy államcsődnek komoly előjátéka lesz,szó nincs itt még ilyenről,engem inkább bizonyos alapvető demokratikus dolgok önkényes kezelése aggaszt némiképp illetve ennek lehetősége,és okoz nyugtalanságot,de ha jól látom a Mo-i tőke be és kiáramlást akkor rajtam kívül ,akik igazán számítanak,pár nagybefektető sem nyugodt,szóval mindenre fel kell készülni

#461872 Hathor Előzmény: #461843

Sziasztok!

Ráér ez a számla nyitás még. Szerintem semmi nem árazza az államcsőd veszélyét.

CDS-ünk is csak harmada a görög-vagy portugál cds-ének.

Elkezdtem írogatni újra a blogom, nem kell itt linkelgetni annyit.

E-staros kollégák megint megkerestek. Egy hosszabb elemzést csináltam nekik.

http://hathorspeki.blogspot.com/2012/01/62-20120103.html

Hati, meg otp is fel van töltve mai állással. Próbálok újra kommentelgetni ott.

#461844 BudFox Előzmény: #461838

Ja, az más....hmm...lehet nekem is kéne nyitni egy számlát Oberwartban...ha itthon gáz lesz....

a bizonytalanság legrosszabb a világon

#461838 Borska Előzmény: #461831

nem nem,bocs félreérthető voltam, a megtakarításokra gondoltam,deviza számláról történő átutalásra,amin a befektetéseim valós kézpénz váltásai vannak,nem látom egyenlőre túlzott esélyét,de egy államcsőd esetén csunya dolgok vannak,szó nincs ilyenről,azt látni érezni fogjuk,de egy nyitott számla enni nem kér,és ha lépni kell meg tudom tenni.Mo-n csak apró tartalék marad hati fedezetre,biztonságra,....már ha ugy alakul,ne alakuljon.

tudsz itt Mo.-rol is trédelni ugy hogy ne legyen se nyoma se magyarországi kötödése,max a közvetitő bróker cég,ha érdekel másik topikba elmondom,keresünk neki helyet

#461831 BudFox Előzmény: #461829

akkor te már a vasfüggönytől nyugatra trédelsz ? :D majd beszámolhatnál róla hogy hol nyitottad, és hogy mivel lehet kereskedni..stb...

nálam nincs ugri-bugri,i…

#461829 Borska

nálam nincs ugri-bugri,ilyen klímában még az oly töketlenek is pattanhatnak mit a hati,ne tegye,nem tudom hová tenni ezt a rallyt,megy minden ,minden amit figyelni szoktam,ilyenkor veszettül kéne a shortból menekülni,ha nem állna a hátunk mögött az ujabb okos ötlet,jegybanki tartalék piszkálása

...kiváncsi vagyok mi lesz ebből,mindenesetre a héten megnyitom az osztrák számlám,onnan már csak egy kattintás....

#461826 BudFox Előzmény: #461818

17,650 -en ráadtam azért...aztán meglátjuk....nemtudom miért kell minden évet rallyval kezdeni ezeknek... németekre gondolok most.