Én azért bízom benne, hogy letörjük a háromszöget hatiban ez alapján:
Én azért bízom benne, hogy letörjük a háromszöget hatiban ez alapján:
Nahát itt volt egy kis ösés a késő délelőtt.
Szerencse h nem zártam le a múlt héten 500-nál, csoda hogy meg tudtam állni (mondjuk bővíteni sem bővítettem) :))
Csippentettem hatit,mer ugye jók a pogramok! :D
áhh, nem izgat. Felfele longoltam, egy részét leshortoltam. Nem kell mohónak lenni :)
Short zárva 17300 felett,arra apellálva hogy Otit megfogja a 3150 és Molly is csak alászúrt 17200 nak.
Molly komolyan gondolja az esést...
Elkezdtük zárogatni a BUX shortokat. Kezdődhet a fel-le billegtetés.
Én tegnapra vártam az esést, erre emelkedtünk. Ma mondom happy minden, elkezdem szerkeszteni a blogomat, feltölteni, erre mire visszanézek már beverték.
Szép.
400as KT 600lett. HAti háromszög alatt kb.
OTPben lehet egy esés korrekciója fel 5prcesen, bár most kezd törni MOL is.
Nem tudom a lefutó 5ös szerkezet hármas korrekcióját képes e megcsinálni:
Kép hármas pontnál készült:
Mindketten nem nyerhetünk...tudod! :D
úgy látom múltheti short zárásom felesleges volt, mert azóta csak esünk :)
Én arra leszek kíváncsi hogyan reagálunk ha kinyit USA, mert Németország már 4.5 % ot emelkedett azóta...szóval.most nálunk kimondottan pesszimista a hangulat.
vajon mi lesz ?
igy van ,egy államcsődnek komoly előjátéka lesz,szó nincs itt még ilyenről,engem inkább bizonyos alapvető demokratikus dolgok önkényes kezelése aggaszt némiképp illetve ennek lehetősége,és okoz nyugtalanságot,de ha jól látom a Mo-i tőke be és kiáramlást akkor rajtam kívül ,akik igazán számítanak,pár nagybefektető sem nyugodt,szóval mindenre fel kell készülni
Sziasztok!
Ráér ez a számla nyitás még. Szerintem semmi nem árazza az államcsőd veszélyét.
CDS-ünk is csak harmada a görög-vagy portugál cds-ének.
Elkezdtem írogatni újra a blogom, nem kell itt linkelgetni annyit.
E-staros kollégák megint megkerestek. Egy hosszabb elemzést csináltam nekik.
http://hathorspeki.blogspot.com/2012/01/62-20120103.html
Hati, meg otp is fel van töltve mai állással. Próbálok újra kommentelgetni ott.
Ja, az más....hmm...lehet nekem is kéne nyitni egy számlát Oberwartban...ha itthon gáz lesz....
a bizonytalanság legrosszabb a világon
nem nem,bocs félreérthető voltam, a megtakarításokra gondoltam,deviza számláról történő átutalásra,amin a befektetéseim valós kézpénz váltásai vannak,nem látom egyenlőre túlzott esélyét,de egy államcsőd esetén csunya dolgok vannak,szó nincs ilyenről,azt látni érezni fogjuk,de egy nyitott számla enni nem kér,és ha lépni kell meg tudom tenni.Mo-n csak apró tartalék marad hati fedezetre,biztonságra,....már ha ugy alakul,ne alakuljon.
tudsz itt Mo.-rol is trédelni ugy hogy ne legyen se nyoma se magyarországi kötödése,max a közvetitő bróker cég,ha érdekel másik topikba elmondom,keresünk neki helyet
akkor te már a vasfüggönytől nyugatra trédelsz ? :D majd beszámolhatnál róla hogy hol nyitottad, és hogy mivel lehet kereskedni..stb...
sztem 20h-ig long
fed jegyzőkönyvig,amúgy beültetnek,azt csinálják:)
nálam nincs ugri-bugri,ilyen klímában még az oly töketlenek is pattanhatnak mit a hati,ne tegye,nem tudom hová tenni ezt a rallyt,megy minden ,minden amit figyelni szoktam,ilyenkor veszettül kéne a shortból menekülni,ha nem állna a hátunk mögött az ujabb okos ötlet,jegybanki tartalék piszkálása
...kiváncsi vagyok mi lesz ebből,mindenesetre a héten megnyitom az osztrák számlám,onnan már csak egy kattintás....