mi lenne a kérdés? az alapvető, hogy az "óra" mindenképp automata, magasabb kategóriában tudok segíteni, de ez a 2 márka a mindegy kategóriába sorolható..
mi lenne a kérdés? az alapvető, hogy az "óra" mindenképp automata, magasabb kategóriában tudok segíteni, de ez a 2 márka a mindegy kategóriába sorolható..
estleg vannak-e itt órához értő pártatlan emberkék?akik óra****nak nevezhető széleslátókörű amatőrök?
két óramárka után érdeklődnék...Timex és Fossil,mindkettő amerikai órának mondja magát,elég jó ár/érték arányt mutatnak első látásra.....
érdemes-e eme két márkával komolyabb vásárlási szándékkal foglalkozni?
nem találtam a neten komolyabb forumot rájuk...
Lököttek ...
:)
Nincs olyan szerencsém :-)
Akkor folytassad nyugodtan, legfeljebb nem reagálok rá ;)
Csak, ha megígéred, hogy jó kisfiú leszel :-))
"Dehogynem! Ez a probléma: Ezt a mondatot figyelmen kívül hagyhattad volna"
Ez nem probléma.
Aki ezzel kezd, az engem nem érdekel, mert ez személyeskedés. És mivel te is belekezdtél a személyeskedésbe a következő mondatban, így azt a hozzászólást sem olvasom tovább, remélem megérted, főleg annak fényében, hogy kértem, hogy ezt az öncélú offolást fejezzük be.
Köszönöm! :)
"Te tényleg nem olvasod el, amit írok? Én erre az első sorra reagáltam:
"Autós topikba irt cikkért nem jár fizetés?""
Dehogynem! Ez a probléma: Ezt a mondatot figyelmen kívül hagyhattad volna vagy laza poénnal helyeselhettél volna. Kinek nem inge, ugye...
DE ha ilyen érzékeny vagy a személyeskedésre, te miért engedsz meg ilyeneket sokszor (bár ez hullámszerűen jelentkezik nálad, sokan szóltak már okoskodó, lekezelő stílusod miatt, nem?).
Tehát az elég érdekes, hogy veled szemben legyünk tapintatosak ezerrel, de neked szabad lekezelően beszélned. Csak ez a gond. Sokan azért sem válaszolnak írásaidra, mert már hányingerük van (én még nem undorodok beszólásaidtól, mert nem ingem :-))))) a stílusodtól, a minden témában okoskodótól.
A tehén bonyolult állat. De én megfejtem! :-)
Lehet, most olyan a benzinár, 2-3 hétig nem is fognak autózni. Meg emellett tipikus magyar szokás, hogy december végén odaadják a fizut, és mi meg elmulatjuk...
Psssszz, ne mond el senkinek ;-)
na a mai nap keresztül-kasul autoztam budát és pestet,ami meglepő,hogy még mindig nincs forgalom,semmi,sehol egy autó nem volt a városban...a megszokott xarhoz viszonyitva.
akkor vaklárma,hiba a készülékekben van.?
Lám, lám ...
Ti is jól elvagytok itten ...
:)