Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: repcsisek

Egy dologért kell drukkolni, hogy "Kedves Vezetőnk " ne döntse be az országot.

Akkor vége.

Egyébként hosszú emelkedés jöhet. Hogy honnan, azt nem tudni.

#461508 Muskatli Előzmény: #461504

szvsz az eladó iszonyú hülyén csinálja, sokkal többért is eladhatta volna, ha kicsit türelmesebb...

komolyan mondom, nempicit furdal a kíváncsiság, h ki lehet ez a baromállat..

mi a francnak vesz bele ekkora pakkot egy ilyen kis likviditású papírba, ha ennyire időkényszere lehet egy kiszállásnál? vagy miért nem keresett vevőt egyben az egész pakkra? teljesen idióta.

nekem egyre gyanúsabb, hogy az állami pakkról lehet szó... az mindent megmagyarázna. de erről meg a cégnek szvsz tudnia kellene, mivel jó kapcsolatai vannak.

hiszem azt, hogy a céggel nincs semmi különösebb gond.

#461504 Legend81

Ez tényleg durva már. Olyan szinten ellenállás nélkül lehet önteni a papírt, hogy az már érthetetlen. Ha valakinek 10K-ért megérte venni, akkor 4K-ért nem kéne felszívni mindent? Vagy megvárja míg 1K-ért megveheti az egészet kilóra?

repcsisek

#461492 Muskatli

ezek szerint a repcsis haverjaink mégsem azt a parancsot kapták, hogy év végéig szórjanak ki mindent... :(

vajon mennyi lehet még nekik?

Re: nincs cím

#461218 egyetleneim Előzmény: #461110

Én a hír kijövetelekor és most is azt gondolom, hogy ebből a megállapodásból nem lesz semmi. Az MOL egy nagy lomha lajhár, az E-star vele szemben meg egy kis egérke. Tűz és víz a két cég, nem illenek össze.

Az E-starnak nagyon sok üzleti elképzelése van, a finanszírozási problémák azonban lassítják ezek valóra váltását. Sajnos egy újabb lehetőségként jön be a képbe, hogy az EETEK túl nagy falat, fél év alatt nem sikerül annyival növelni a hatékonyságot ahogy gondolták és persze a fejlesztésekhez is pénz kell. A céggel együtt egy csomó munkavállalót is örököltek, és nem értem, hogy a létszámot miért nem kezdik el faragni. Lehet, hogy már újabb lengyelországi projekteken törték a fejüket, amihez jól jött volna a szakembergárda, csak ügye az akvizíciókról most le kell mondani egy időre. Ha nem lesz EBRD-s hitel, akkor 2012-ben nem nagyon lesz új projekt. Szerintem egyébként a cég akkor járna jól, ha az EBRD-s hitelhez tulajdonrész átadásával jutna hozzá, ez is benne lehet a pakliban.

Végül minden tulajdonostársnak sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!

#461179 royals Előzmény: #461170

Boldog, nyereséges(ebb) és legfőképp stresszmentes új esztendőt kívánok minden rv-tulajdonosnak és fórumozónak!

B.Ú.É.K. 2012

#461157 Grizzly Géza Előzmény: #461151

Hasonlóképpen boldog új évet kívánok minden egyorrú részvénytársamnak-->félreértések elkerülése végett ez a kétorrúakra és egyéb devianciákra nem vonatkozik... :)))

#461151 Primo Előzmény: #461118

Minden kedves és kedvetlen rv. társamnak B.U.É.K. és havi 10% emelkedést kívánok!

#461118 Bendeguz Előzmény: #461117

Mivel azóta nem volt hír egyéb molos megegyezésről, gondoltam csak összegezzük az évet. Volt itt már minden. Hitelek, kötvények, makrapakk, ideje volt felvetni ezt is. De ha valami újdonság van, ne titkolózzatok! :)