A forgalom alapján úgy néz ki, hogy megvárja a piac az informális tárgyalás eredményét.
A forgalom alapján úgy néz ki, hogy megvárja a piac az informális tárgyalás eredményét.
Nálunk pocsék a forgalom. A németek viszont felizmozták magukat a szent DAX 6000 fölé. Ebből nálunk a végén akár egy felrántás is lehet.
Értem, köszönöm. Kíváncsian várom a folytatást, nézem tovább.
Forgalom nélkül azt és oda ahova akarják. Nem is nyitok day tradet ilyen forgalom mellett.
Néze amit az EU kért h halasszák el a tv-eket az hülyeség volt, mert az új alkotmány életbe lépett jan-től, meg kellett lennie a többi tv-nek is. Tehát a kerály akkor se tudott volna mást tenni ha nagyon akar. Az MNB tv-en meg lehet még utána csiszolni, ha megvan az akarat és megmondják konkrétan h mit, ez lesz az év kérdése....
A választójogi tv-nél mindenki sírt h sok a képviselő, most megfelezték, és megy a sírás h miért változtatták meg az eredeti demokratikusat. Az meg amit krugman meg az amcsik mondanak h nem demokratikus az fulll hülyeség Mo-n csak anygalföldön meg a rózsadombon vannak szilád párt preferenciák a többinál akármikor borulhat a többség...
Az Ausztria elleni szankciók sem értek sokat. Csak a pénzügyi és a gazdasági vonalon tudják elkapni a kerály t*két.
Az irány egyértelmű a BÉT-en. A kérdés már csak az, hogy csúszás, esés vagy zuhanás lesz a napokban. Én nem várok zuhanást, de időnként leöntik majd a piacot, amit a fenékhalászok lelkesen meg is fognak venni.
A fundamentumok most nem számítanak. Több hónapig tartó bokszmeccs kezdődött. Fair play díj kizárva, durva mélyütések is lesznek.
BUÉK mindenkinek
Krugman mellett egyre több amerikai vezető értelmiségi megy neki a kerályi udvarnak. A New York Times sem egy bulvárújság. A vita és a nyilvánossága része a kerály levadászására irányuló előkészületeknek. A jenki kormányzati körök teljes mellszélességgel támogatni fogják a vadászatot.
Mondjuk Kínán is találhatnának fogást. De a kínai bokszoló jól állja az ütéseket, és baromi nagyokat tud visszaütni. De edzésben kell maradnia a jenki bokszolónak is, úgyhogy mi fogjuk eljátszani a péppé vert homokzsák szerepét. A meccs pedig nem hárommenetes gyógytorna lesz, hanem hosszú durva bunyó fejvédő, fogvédő és szuszpenzor nélkül.
kisebbre már csak nem szabják...
Ez az én bajom is, hogy a hosszú háború alatt itt rengetegen fognak teljesen legatyásodni. Mi lesz ezzel az országgal, komolyan nem tudom.
Ez csak fenyegetés. Megvalósítani nem lesz könnyű, mert a kerályt mégis csak törvényesen választották meg a zemberek. Jörg Haiderrel sem tudtak mit kezdeni, pedig az tényleg neonáci volt. Ausztria viszont gazdaságilag nem volt támadható, mi viszont igen. A pénzügyi vonalon fogják elkapni a kerály t*két, és azon keresztül fogják kikényszeríteni az antidemokratikus törvények módosítását. Nagyon hosszú bunyó lesz.
Köszönjük Lupin Úr! Én is sikeres 2012-es esztendőt kívánok mindenkinek az előrelátható nehézségek ellenére is!
Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!