Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#460972 Lxrose Előzmény: #460963

Akkor sem kell KORLÁTLAN hitel. Csak maximum annyi, amennyi a lejáró adósságok törlesztéséhez kell.

#460968 Előzmény: #460966

Nem tudom miért csinál ilyent, pedig nem akarom belakni az oldalt.

Szóval, hogy befejezem, nagyon nagy szar van!

#460966 Előzmény: #460958

A helyzet sajnos ma eldurvult!!! Egyszer smint újabb igazolást kapott a szereplők elme állapota, ami kétséget kizáróan visszafordíthatatlan. Mivel mindenben kudarcot vallottak, csak ez az ostoba hazafias gizdaság maradt,. Az ország ki kiíródott a pénz világ vérkeringéséből,

#460965 Előzmény: #460958

A helyzet sajnos ma eldurvult!!! Egyszer smint újabb igazolást kapott a szereplők elme állapota, ami kétséget kizáróan visszafordíthatatlan. Mivel mindenben kudarcot vallottak, csak ez az ostoba hazafias gizdaság maradt,. Az ország ki kiíródott a pénz világ vérkeringéséből,

#460964 Előzmény: #460958

#460963 Arsene Lupin Előzmény: #460956

Mert például az OTP egyszer azt mondhatja, hogy nem ad több hitelt. Vagy nem annyit, amennyi a cégnek kellene.

#460960 Lxrose Előzmény: #460938

Nem láttam még egy szerződést sem, de gondolom, valami hasonló lehet a helyzet.

#460958 zeeh_ Előzmény: #460946

Igen, ez esélyes megoldás lehet, hogy székhelyváltás lesz, ha a helyzet itt eldurvulna.

#460954 Muskatli Előzmény: #460948

jaja, ez megint rendkívül esélyes, biztos így van... tökönszúrósdit játszanak. ahha.

az is lehet, hogy valamelyik kivénhedt műhold is épp a frissen átadott beruházásukra fog rázuhanni...

ön teljesen reménytelen eset.

#460946 Előzmény: #460937

Bár úgy lenne! Mondjuk át teszik a székhelyüket Lengyelországba, vagy Grönlandra, és eladják a Magyar önkormányzati szerződéseiket valami baleknak.

Minden egyéb esetben sajnos Téged ( is) fog meglepetés érni, -mivel úgy vettem észre, hogy elégé utálod a liberális baloldalt- hogy létezik még náluk is sokkal kártékonyabb hazaáruló társulat.

#460941 Muskatli Előzmény: #460935

szerintem meg ott van a lényeg, hogy szó nincs itt javaslattételről, vagy kondíciókról... KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰ AJÁNLATUK VAN.. a kondíciók abban már le vannak fektetve.... az már nem változhat...

vagy esetleg szükséges önnek elmagyarázni, hogy kb. mit jelent a nagybetűs rész????

#460939 Előzmény: #460933

Drága Vitriol úr! Megállíthatatlanul rohanunk a csőd felé! Ha rosszat akar írni, ne ezen a hitelen rugózzon, elég széles a választék.

#460938 mobilizmo Előzmény: #460885

Meg tudnád írni pontosan /vagy valaki más/,hogy pontosan hogy működik az üzleti modell?

Pl. eddig 100Ft-ba került a fűtés. Én korszerűsítem,és jövőre már csak 60-ba fog kerülni. A 60-ra alapítunk egy céget,és felezzük a hasznot. A megspórolt 40-nek meg egy részét kifizeted nekem 15 évig?

#460937 Formerplayer Előzmény: #460912

Ebben az esetben--az E-Starral kapcsolatosan---még fog pozitív meglepetés érni egy pár héten belül..Szerintem....

#460933 Arsene Lupin Előzmény: #460920

A kondíciókban van a kutya elásva. Amúgy az OTP nem biztos, hogy az új helyzetben el fogja kapkodni a hitelfolyósítást.

#460928 Muskatli Előzmény: #460910

megint lemaradt 1-2 apróbb információról... szó sincs javaslatról, az elemzőjük már nem javasol semmit, hiszen már kötelező érvényű ajánlatuk van az OTP-től...

ez most megint nem jött be.