Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: nincs cím

#460920 Előzmény: #460910

A kérdés megválaszolhatatlan, mert ezer és egy általunk ismeretlen összetevője lehet.

Amúgy nem ez lesz a baj, ezt a hitelt gyakorlatilag megkapják.

#460912 Előzmény: #460902

Az államnak semmire sem lesz pénze, a szó szoros értelmében. A ma látható hiány kb. 2000 milliárd forint, amire egy fillér fedezet nincs, Ha kormányunk nem olyan jellemtelen lenne mint amilyen, akkor sem tudná kifizetni az önkormányzatok számláit. Nem ragozom tovább, én mindig Cég párti voltam, de az eljövendő helyzet tragikus.

Egy megoldás van, az idő elhozza, csak kérdés milyen gyorsan.

#460910 Arsene Lupin Előzmény: #460896

Akkor most tegyük fel a kérdést. Ha Ön az OTP kockázatelemzője lenne, a következő vérzivataros hónapokban, egy európai recesszióba süllyedvén javasolna-e és milyen kondíciókkal hitelt az E-Starnak?

#460905 pepe01 Előzmény: #460902

Eetek részleges értékesítéséből mekkora bevételre számítanak?

Tudja ezt valaki?

#460902 Formerplayer Előzmény: #460896

Meglátjuk...Azért adnék némi esélyt az emelkedésnek is, annyira pesszimista és agyonvert a hangulat mindenhol...

#460898 pepe01 Előzmény: #460884

Köszönöm válaszod!

Legalább tudom , mire alapozod a várakozásodat. Az egy másik dolog, hogy nem értek vele egyet, de eszem ágában sincs meggyőzni az ellenkezőjéről.

Sok kitartást, ne add fel elveidet, akárhogyan is győzködnek. Mind1 mi alapján mondod, Én már 9000-nél is az emelkedésben lufit kiáltottam :D

#460896 Előzmény: #460874

A rossz hír az, hogy hála Kedves Vezetőnknek , a vita hamarosan pusztán elvi síkúvá válik.

Magyarországon nagy eséllyel átmenetileg fel lesz függesztve a "fel" irányú kereskedés.

#460893 Formerplayer Előzmény: #460884

Pontosan tudod te azt, hogy miért....Mert ezek a szirénhangok egy idő után ténnyé kovácsolódnak az agyakban, ami befolyásolja a későbbi befektetési döntéseket, ami kihat a jövőbeni ármozgásokra. Ezt hívják manipulációnak--nem valós tények alapján történő hangulat- és döntésbefolyásolás...

Jogod van hozzá, csak erkölcstelen, ha érvekkel nem támasztod alá....

Nekem is jogom van hozzá, hogy b..zi kis öreg görcsnek nevezzelek--talán a manipulációid és a modorosságod okán némi igazságtartalommal--, de nem hiszem, hogy egy fórumnak ez lenne a célja. Itt érveknek és ellenérveknek illene ütközniük. Na, meg tényeknek.

És itt nem a géniuszságon vitatkozunk--cinizmusod mögül fölsejlő magabiztosságod ellenére nem indulok hátránnyal veled szemben.

#460885 Lxrose Előzmény: #460799

Nem, az üzleti modell elsősorban az energiamegtakarításra épül, ezen keres a cég és a partnere is hosszú távon. Ha olcsó a hitel, gyorsabb a növekedés. Korlátlan hitel meg minek is kellene?

#460884 Arsene Lupin Előzmény: #460874

Közismert, hogy tök hülye vagyok a tőzsdéhez, cégismeretem meg egy nagy nulla. De aki longban végigülte az esést, az sem egy géniusz.

Amúgy miért nincs nekem jogom akár kávézaccból is a cég becsődölését jósolni?

#460874 Formerplayer Előzmény: #460840

Hazug és főleg manipulatív szavak.....

Miből keletkezik a nyereség ennél a cégnél? Milyen esetben tudna ez csökkenni?Minek kellene történnie ahhoz, hogy a hiteltörlesztés nagyobb legyen a nyereségtermelő-képességnél? Tudsz ezekre válaszolni, Arzénné?

Vigyázz, tények, adatok, cégismeret következik.....Az neked mindig ingoványos volt.....

#460872 Előzmény: #460843

Meg van a dolog lélektana, hogy kell csinálni, itt viszont még senkit nm olvastam, aki a legcsekélyebb mértékben is rávilágított volna. Én a legkevésbé. PL. a 4100 nem technikai meg ákom- bákom alj, hanem centire ki van számítva az átlag befektető lélektana. Pont addig a pontig sokkolják, amíg a céljaikat szolgálja. Aztán jön a zsenialitás, a megrendelt negatív hírrel egy időben beállnak venni. Jó hír nem lenne célszerű, mert akkor túlzottan vehemensen fordulna a papír, nehéz lenne megint lefelé keresni. Grammra ki van számolva, hogy lehet összezavarodott piacot létrehozni. És ha az sikerült, akkor megint ők kaszálnak.

Nem mondok ellent a technikai elemzéseknek, de azok csak egy tapasztalat összegzések, egy szorgalmas óvodás is el tudja sajátítani.

De ez a tömeg lélektan számítás! Ez nem semmi!

#460858 rbbj11 Előzmény: #460845

Mégis hogy ugorjuk át azokat a limiteket, akik tömegével vannak a leírt áraid és a piaciak közt? :)

#460843 Arsene Lupin Előzmény: #460831

A tegnap shortot zárók számolgatják, hogy mennyit is kaszáltak. A hírt visszatartók is, csak ők a a pánikszerű felrántáson kereshettek szépen tegnap.

#460842 taresz Előzmény: #460840

Lupin Úr! Eddig szinte tényként közölte a csődöt, de most a csődhöz vezető út kiinduló pontját feltételezésre alapozza. Ez engem megzavar.

#460840 Arsene Lupin Előzmény: #460827

A probléma ott kezdődhet, amikor a nyereség nem lesz elegendő a hitelek törlesztésére. Ezt a kockázatot a kockázatelemzés után beépítik a hitelkondíciókba, innen meg kezdődik a spirál.