Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#460831 Előzmény: #460777

Nem dehogy! !! Rosszul fogalmaztam. Nehéz a pontos megfogalmazás. Én például más vagyok, de ez nem a rangsor meghatározása. Mondjuk Dávid Ibolya sokáig a legnépszerűbb politikus volt, és biztos értékes emberek is így látták. Pedig hát ritka negatív egy figura volt, és még finom voltam, de valami miatt bizonyos típusú embereknek rokonszenvesnek tűnt. . Nem párhuzamot vontam, csak példa volt.

Amúgy ma nem lehet reális következtetéseket levonni a papír erejéről, a tegnapi játékosok itt sincsenek szerintem. Síelnek, stb. Ezt csak gondolom, nem Önnek volt válasz.

#460827 pepe01 Előzmény: #460823

Folyamatosan elolvasom a postjaidat, de nem értem miért beszélsz egyfolytában csődről?! Nem értem miért nem veszed figyelembe, hogy komoly (stabil) bevételi forrásokkal rendelkezik a cég.

Biztos bennem van a hiba.

Illetve a többieknek, nem értem, hogy ez az önkormányzati törlesztés miért olyan nagy bumm? néhány 100 millió ft-ról van szó.

#460823 Arsene Lupin Előzmény: #460809

A kondícióktól függ. Mert hát van uzsorahitel és VIP-hitel is. A banki kockázatelemzők nagyon szőrös szívűek tudnak lenni.

Amúgy pedig egy OTP közeli cégnek érdeke lehet átvenni és reorganizálni a céget.

#460801 rbbj11 Előzmény: #460799

hamarosan tulaj leszek, ezért már nem tudom objektíven értékelni a véleményét!! Ez lesz az új apple story és kész, értse meg!

#460799 Arsene Lupin Előzmény: #460786

Továbbra is úgy vélem, hogy csőd lesz a játék vége. Az üzleti modell a korlátlan és olcsó hitelforrásra épül. Olyan meg már nincs, csak a mesekönyvekben.

#460798 rbbj11 Előzmény: #460792

nem a cigit, hanem a CIG-et. Ja :) Mire ez a nagy csodálkozás? Gondoljátok, ballépés lenne a drága jó CIG-et a mostani áron becserélnem erre?

#460796 zeeh_ Előzmény: #460789

Már napok óta tudták, hogy fizetett Fejér megye, de micsoda nagy hatalmas véletlen, pont most mondta csak el nekünk, miután tegnap shortokat zártak az abban érdekeltek.

#460793 rbbj11 Előzmény: #460790

nem hiszem, hogy azt az árat megvárom, mire nullában leszel :) Türelmetlen vagyok, főleg az ilyen odds-os papíroknál

#460791 rbbj11 Előzmény: #460787

CIG-ben?

Nincs annyira sok, sztem nem nyomom 500 alá, ha mind eladom. De ha mégse lenne elég vevő, akkor nem 1 nap alatt cserélem át e-starra, no problem

#460788 rbbj11 Előzmény: #460786

lesz időd átgondolni, senki sem gondolt arra, hogy egyik napról a másikra lenne csőd. Ha beleveszek, akkor biztos nem lesz csőd ;)