Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#460784 rbbj11 Előzmény: #460783

most épp jobbnak tűnik az e-staron az odds :)

(nagyon unalmas lenne csak visa-t folyamatos emelkedés közben venni)

azon gondolkozom, h. lec…

#460778 rbbj11

azon gondolkozom, h. lecserélem a cig-et ma e-starra

#460773 Előzmény: #460764

Kedves Vitriol úr. Bizonyos szintű embereket simán el tud bűvölni. Miért nem használja azt a képességét nemesebb célokra? Nem kötözködés, komolyan kérdeztem.

#460767 Fornit Előzmény: #460764

A 9,5m euro-s hitel kötelező erejű üzleti ajánlat az otp-től, vsz nem lehet gond.

#460764 Arsene Lupin Előzmény: #460754

Az is látszik, hogy a hírt tegnap délelőtt tudták meg a shortosok, mert elég fejvesztve zártak. A mai forgalom alapján nem várták meg a mai napot. Pár nap nyugi jön, aztán ha nem jön össze a belengetett OTP hitel, akkor tovább lefele.

#460763 Formerplayer Előzmény: #460746

Mondjuk úgy, nem lepett meg....

Az összefüggéseket meg már privátban megtárgyaltuk egy páran....

Ennyit arról, hogy csődbe megy a cég. S talán ez még csak a kezdet...

#460757 zeeh_ Előzmény: #460754

Nagy kérdés, hogy lesz-e folytatás januárban. Ha nem lesz IMF megállapodás, az minden papírra vélhetően negatív hatással lesz.

#460755 gorogyeckij Előzmény: #460745

De most mit vársz.. őszintén 30-adikán?

Nem mindenki olyan tőzsde****, mint mi.

Én is csak azért, mert nincs jobb dolgom, de közben felszájjal kortyolgatok, meg közbe elmegyek, visszajövök, teszek veszek.

#460752 Flaska Előzmény: #460743

Én is szektássá váltam már,

de Arsenet sem szidom sosem.

Vannak igazságai, elég sok!!

#460750 gorogyeckij Előzmény: #460738

Most csodálkozol azok után, hogy tegnap megjelent egy cikk, amelyben arról meséltek, hogy a SEC vagy mi a szösz feljelentette az MTEL-t, MAJD 3 sorral feljebb 21,xx mrd-ot fizet az MTEL.

A két cikkből kiderült, hogy az usákok feljelentése (SEc,DOJ) vagy mik, "technikai jellegű" volt, ahhoz szükséges, hogy le lehessen zárni az ügyet, azaz kifizetik a bírságot (amire már el volt téve a zsozso hónapokkal ezelőtt) oszt kész.