Öntesz? Bent állok 500-on.
most épp jobbnak tűnik az e-staron az odds :)
(nagyon unalmas lenne csak visa-t folyamatos emelkedés közben venni)
van ízlésed :)
Alacsonyabb szintű emberekre gondol? Miért, Ön egy géniusz?
nem nem szent 4100-as szintem miatt fordult a piac :))
Kedves Vitriol úr. Bizonyos szintű embereket simán el tud bűvölni. Miért nem használja azt a képességét nemesebb célokra? Nem kötözködés, komolyan kérdeztem.
A 9,5m euro-s hitel kötelező erejű üzleti ajánlat az otp-től, vsz nem lehet gond.
köszi, pü ment...
Az is látszik, hogy a hírt tegnap délelőtt tudták meg a shortosok, mert elég fejvesztve zártak. A mai forgalom alapján nem várták meg a mai napot. Pár nap nyugi jön, aztán ha nem jön össze a belengetett OTP hitel, akkor tovább lefele.
Mondjuk úgy, nem lepett meg....
Az összefüggéseket meg már privátban megtárgyaltuk egy páran....
Ennyit arról, hogy csődbe megy a cég. S talán ez még csak a kezdet...
Nagy kérdés, hogy lesz-e folytatás januárban. Ha nem lesz IMF megállapodás, az minden papírra vélhetően negatív hatással lesz.
De most mit vársz.. őszintén 30-adikán?
Nem mindenki olyan tőzsde****, mint mi.
Én is csak azért, mert nincs jobb dolgom, de közben felszájjal kortyolgatok, meg közbe elmegyek, visszajövök, teszek veszek.
Shortosok által kölcsönzött pakkok záródtak.
Én is szektássá váltam már,
de Arsenet sem szidom sosem.
Vannak igazságai, elég sok!!
Most csodálkozol azok után, hogy tegnap megjelent egy cikk, amelyben arról meséltek, hogy a SEC vagy mi a szösz feljelentette az MTEL-t, MAJD 3 sorral feljebb 21,xx mrd-ot fizet az MTEL.
A két cikkből kiderült, hogy az usákok feljelentése (SEc,DOJ) vagy mik, "technikai jellegű" volt, ahhoz szükséges, hogy le lehessen zárni az ügyet, azaz kifizetik a bírságot (amire már el volt téve a zsozso hónapokkal ezelőtt) oszt kész.
Nagyon helyes. Olvassák a topikot.
azért kíváncsi lennék Former véleményére ezzel kapcsolatban!