Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

olyan kérdésem lenne, ho…

#468731 Kriszti@n

olyan kérdésem lenne, hohy tp link wr1043nd routert használok, 80mb-s digis nettel, macbook pro i5-el. néha úgy megy a netem wifin ahogy elvárható, viszont elég sűrűn ingadozik a sávszélesseg. de brutálisan 0.5mb-65 mb-ig képes változni. (van hogy 10-30 percekre megszakad a net).nem értek a router beállításokhoz, de tegnap vért izzadva frissítettem a firmware-t , de még mindig csinálja. mi lehet az oka? olvastam ,hogy openwrt okosítana a routeren , de az nekem már kínai, és nem tudom hogy egyáltalán segítene-e. ha igen akkor nekiesek :D

Re: nincs cím

#468730 hosszhuszár Előzmény: #468720

az enyémen xp van. de már végleg kampec, 1 perc múlva ledob, ez egy másik gép, (asszony most nem örül..)

#468725 syscrash Előzmény: #467667

Mindenképpen elsőre újra kellene telepíteni a rendszert, ha ez nem oldja meg a problémát venni kell egy express card-ot vagy egy usb-s ethernet kártyát (ez utóbbi 4.000Ft)

#468720 Rowan Előzmény: #467667

Az enyém Toshiba, de ugyanezt csinálja.

Gyerekem szerint a Vista a hunyó, nem a laptop.

Kíváncsi lennék én is, hogy mi az igazság.

Az mitől lehet, hogy idő…

#467667 hosszhuszár

Az mitől lehet, hogy időközönként, ledobál a netről a laptopom...nem egy mai darab, de azért még működik...

Tünet, jó minden, egyszer csak nem megy, nem frissül a net, nem nyit oldalt.

Ilyenkor kikapcsolom, újra indítom, és megy megint 1 darabig.

fujitsu siemens

Köszönöm.

#461089 hosszhuszár Előzmény: #461048

jó lett...

letöltöttem, ismét a mozillát, sok mindent kijavított, frissítési lehetőséget ajánlott fel az abode cucchoz, éééés működik rendesen...

#460690 hosszhuszár Előzmény: #459900

áhh, továbbra sem jó, letöröl, újra telepít meg volt, a legfrissebb verzióval....

Nincs valakinek ötlete?

Köszi.

#459900 hosszhuszár Előzmény: #459872

köszi.

szerintem össze akadt, mert 2 féle volt a gépen, 1-et töröltem, most megy..

ezt szoktam meg, majd váltok, ha újítgathatnékom lesz..:))

#459872 _pda_ Előzmény: #459866

uninstall

restart

install

ha elsőre nem jön össze, ismételgesd tetszőleges verzióban :))

tegyé már fel magadnak egy mt4-et bármelyik brokicégtől, oszt nem kell netes flash oldalakat használni

ingyé van itt a reál :D

help nem tudok chartoka…

#459866 hosszhuszár

help

nem tudok chartokat nézni, ezt a hiba üzenetet kapom

az abode flash bővítmény összeomlott..

Mit csináljak?

Köszi.

#453605 apafi Előzmény: #453601

A HTTP Request-nél

^www.netjatekok.hu$

a Port /Application-nál TCP/UDP és Any port

és rosszul írtam, mert MAC és IP alapján except-et lehet adni.

#453601 Amatoregy Előzmény: #453595

de nem megy.

Futtatás, cmd ping webhely

ip cim beir, de hiába irombe és engedélyezem nem megy. Ráadásul itt a megadott intervallum a tiltásra vonatkozik. Ezért kellene egy kép a müködő beállitásról. Ezt már olvastam. Beállitás után save és shutdown a routeren

Sziasztok, egy kis segí…

#453585 Amatoregy

Sziasztok,

egy kis segítség kellene. A Routeren tomato fut. (1.18-as verzio) Azt már sikerült beállítani, hogy bizonyos időszakokban a net ne legyen elérhető. Most viszont ezt szeretném tovább fejleszteni.

Szeretnék bizonyos oldalakat akkor is tiltani, ha a net elérhető. (2 laptop, 1 netbook és egy aztali gép.) Tudna valaki egy képet feltenni a tomato beállításokkal, hogy pl. a www. netesjatekok.hu nem menjen hétközben 13-17 óra között?