Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Technikai korrekció után

#460567 Arsene Lupin

Megvolt a piacokon a technikai korrekció, nagy örömködést mára már nem várok. Úgy néz ki, hogy a DAX sem tudja 5900 fölé küzdeni magát, bár egy utolsó próbálkozás benne van a mai pakliban. Recesszió jön.

Nálunk ma provokatív módon el fogják fogadni a jegybank-törvényt. Nem hinném, hogy az utolsó pillanatban visszavonják. Nem is ma fog repülőjegyet venni az IMF-EU küldöttség.

BUX shortok tartva.

Re: nincs cím

#460357 Borska Előzmény: #460252

elküldtem :) reményeim szerint mindenkinek aki kérte :)picit későn vettem észre az itteni postafiókomban kacsingató leveleket,ez volt a késés oka

Re: Technikai korrekció az elején, aztán meglátjuk

#460311 Fornit Előzmény: #460186

A mai nappal a rossz mellimplantátumokkal is harcban állunk ahogy olvastam a címet az origo-n: "Sérülékeny műmellekről egyezkedik a kormány"

#460282 feketemelos Előzmény: #460252

Gondolom a kolléga tartotta a fontossági sorrendet :) Ha küldesz privibe email címet küldöm , persze csak akkor ha nem leszek "kezdő fórumozó". Had legyek csak fórumozó :) Bakkker :)

#460221 feketemelos Előzmény: #460174

Ne foglalkozz vele Köztársasági elnök még lehetsz:) A bankárt megkaptam köszi , Kosztolányi könyvek ....ha érdekel ?

#460186 Arsene Lupin Előzmény: #460157

Amúgy a külügy messze kiemelkedik a kerályi gárdából. A fél világgal hadban állnánk már, ha nem ilyen vérprofik dolgoznának ott.

#460182 Borska Előzmény: #460179

óhatatlanul nyersanyag drágulással járhat a dolog,ami ismét egy gyomros az amugy sem acélos növekedésnek,na meg ha Kína valóban lapjára esik,akkor lesznek cudar napok

Itthon állítólag tervezik az uj 50000es bankjegyet, az egyik oldalán Ruzsa Sándor a másikon pedig Ciccolina lesz,szimbolizálva hogy betyár qrva világ jön

én pedig ígérem hogy meg…

#460174 Borska

én pedig ígérem hogy megpróbálok helyesen írni :) a közeljövőben

szóval : magávalragadó amire gondoltam

#460173 Borska Előzmény: #460157

:D Lupin Úr! az a fajta egyszerűség amivel egy mondatban össze tudja foglalni a valódi lényeget , magaválragadó és gyönyörködtető !!! Az Isten tartsa meg ezt a jó szokását :)

#460157 Arsene Lupin Előzmény: #459945

Az olasz kötvényaukció se nem bukás, se nem siker. Úgyhogy Európa talán még emelkedik egy kicsit, de rally nem lesz. Zuhanás sem.

Itthon nagy a kuss. Mindenki a kerályi udvar reakciójára vár. Gondolom a külügyben keresik a diplomáciai szótárban a lóf*sz szinonimáját.

Re: Az E-star phylaxializálódása

#460002 kelvin Előzmény: #459982

Nem tessékelte ki senki, pusztán azt mondtam, ne kavarja fel az állóvizet. Úgy gondolom attól, hogy valamit sokszor elmondunk - bár igazunk van - nem fogja megváltoztatni a nézeteket.

Sajnos sokan áldozatául estek a phylinek, Humetnek, Estmédiának, E-starnak és még sorolhatnám. A hit, félelem és kapzsiság nagy úr, sokszor az ésszerűség kárára. Ezek tények, kemény tények. Vannak menthetetlenek, ezt Önnek is be kell látnia.

Re: Az E-star phylaxializálódása

#459996 wizes Előzmény: #459991

Hát én többször csúnyán beragadtam, de nem szégyenlem bevallani, mert emberi hibának tartom ami jellemző az emberre.

Sokkal nagyobb hiba tagadni!

Sokan vannak akik szégyenlik és hazudoznak, pedig sokkal jobbat tesznek ha bevallják és elmondják, mert ezzel másnak is segítenek, de nem, -> hazudoznak hiúságból.

Tapasztalat alapján kiszűrhetőek ezek.