Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#460629 Lxrose Előzmény: #460620

Mindkettőnek van tulajdonrésze. Legjobb lenne, ha a portfolio híreket közölne, elemezne és nem foglalkozna közvetlenül a tőzsdével, az Erste pedig tőzsdézne és nem elemezne.

#460626 Kissherceg Előzmény: #460625

nézd amíg az erste üzleti partnere voltam, addig se jelöltem meg őket elemzésenként. Pedig céláram 4130 volt :)

#460620 Kissherceg Előzmény: #460619

pf szijta jelezni. Itt nem a tulajdonos, hanem üzleti partner érdekelt. Azt nem kötelező jelezni..

#460614 Előzmény: #460603

Jó reggelt. Kérdések : miért húzok le egy olyan papírt, amiből van nekem egy csomó?

Amennyiben ennyire kilátástalanul szarnak látom, miért nem adom el, illetve ha ez a szándékom, pláne érthetetlen az első kérdésben felvetett viselkedés.

#460603 MrTibi16 Előzmény: #460530

"Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy az ERSTE Befektetési Zrt. vállalati részesedése 5 százalék alá csökkent (4,76%)" - olvasható a BÉT honlapján a zárás után megjelent közleményben. Ezek alapján az Erste százszázalékos leányvállalatának, a Portfolio Kft.-nek 4,19 százalékos, az Erstének közvetlenül pedig 0,57 százalékos részesedése maradt. "

Ezt azért a portfolios cikk végére tehették volna....

Re: Gonosz törpi :)

#460596 Grizzly Géza Előzmény: #460586

Minek finanszírozzuk 2-3%-os imf hitelből azt a **** nagy államadósságot,mikor lassan 10%-ért is megveszik a magyar állampapírokat? Ugyan már,majd mi azt jobban tudjuk...Lesz itten fociakadémia meg stadionok,a zemberek meg kilométeres sorokban állnak egy tál meleg ételért...

Mondjuk ezek annyit is érnek,Lézer Jancsi megmondta....

Re: Gonosz törpi :)

#460586 zeeh_ Előzmény: #460573

IMF megállapodás nélkül igen meleg lehet a pite 2012 első negyedévében, tök mindegy, milyen részvényben fog ülni az ember.

Gonosz törpi :)

#460573 Grizzly Géza

Orbán: Akkor is megállunk a lábunkon, ha nem jön létre az IMF-megállapodás2011. 12. 30. 08:15|Gazdaság » Gazdaságpolitika

A tervek szerint január elején megkezdődnek a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) a tárgyalások, amelyek fontosak, de nem húsbavágóak - mondta Orbán Viktor pénteken az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. A miniszterelnök az interjúban kijelentette azt is, hogy a magyar jogalkotásba senki sem szólhat bele, nincs olyan a világon, aki megmondhatná "a magyar nép választott képviselőinek, milyen jogszabályt alkothatnak és milyet nem".

Kész. A törpe megbolondult.

#460530 holnor Előzmény: #460525

szvsz a hatis pozik miatt voltak 5% felett. egyébként emlékeim szerint az 5-ből 3% a portfolios kereskedési rendszerhez köthető.

Re: Shortzárások

#460524 Ricsi Előzmény: #460514

Tudod, aki sír, attól el kell venni :D

De jó érzés, hogy csak 2 heti felesleget látsz rajtam :D

na, jó éjt:)

Van aki mélyrehatóan ism…

#460520 MrTibi16

Van aki mélyrehatóan ismeri a tulajdonosi struktúrát!? Az Erste befolyásának mértéke érdekelne...

Re: Shortzárások

#460519 rbbj11 Előzmény: #460514

ne már matgab, azt ne mondd, hogy az e-star volt az esélyed/reményed, mert akkor lehidalok.