Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#460277 Muskatli Előzmény: #460274

végre már nem kijelentő módban írja, hogy csődbe megy, hanem csak esélyt lát rá!

már csak egy kicsinyítő képzőt kéne becsempészni elé (pl. icipici... :) ), hogy a realitásokhoz közelebb álljunk.

#460274 Arsene Lupin Előzmény: #460262

Tiltasson ki!

Eddig valahogy az én tippjeim jöttek be az E-Start illetően. És hogy tovább idegesítsem, egyre inkább az a véleményem, hogy a cég jó eséllyel be fog csődölni.

#460272 Muskatli Előzmény: #460256

na, király ez a shortfólió: kiszámolja úgy a mutatókat, hogy 4 millió EUR a jövő évi EBITDA várakozása a nagyívű elemzőnek, miközben a cég több vágás után is 12 millió EUR-t vár... gondolom, mostmár a menedzsment tényleg a legrosszabb verziót állította be, hogy inkább túlteljesítsék, mint még egyszer alul.

ha ezt a 3-szoros különbséget vesszük alapul + a cikk készítése óta esett a papír kb. 20%-ot, akkor, így kiszámolva azért már nagyságrendekkel más eredmény jön(ne) ki.... még kifejezetten olcsónak mondható részvény is lenne..

persze joga van az elemzőnek akkora EBITDA-t várni amennyit csak gondol, de hát a shortfólió az hű marad önmagához... pedig a múltkor mintha tettek volna apró elmozdulást ebből a pozícióból...

#460266 Bendeguz Előzmény: #460262

Én is örömmel szidnám Lupin Urat, kéne egy bűnbak, akin kitölthetem mérgemet, de vegyétek már észre, hogy nem beszél olyan sok hülyeséget. Szerettem volna azt hinni még amikor először megjelent. De sajnos az utóbbi hónapok őt igazolják. Sajnos. Sajnos. Sajnos. Szeretném, ha tudnánk egymást tolerálni, és megmaradnánk a szakmai viták keretein belül.

#460265 MrTibi16 Előzmény: #460260

Hamis adat... ááá minden előrejelzés, várható, várakozás (porfolio.hu és KBC)...:D! Nem erről van szó, sokkal inkább arról, hogy a tudatos manipulálás élteti ezeket az írókat, nem pedig a tények közlése, és ez itt a baj, szemüveg kell a tisztánlátáshoz... szvsz! De hát "balek" akit tudnak manipulálni :D

#460262 Előzmény: #460260

Isten hozta a nagy megmondót. Betölthetetlen űrt hagyna maga után, ha nem publikálna itt.

#460261 Előzmény: #460253

Kiáll, beáll, mindkét oldalon.. Most a felhúzós kis okossága van.

#460260 Arsene Lupin Előzmény: #460213

Kérdés, hogy van-e a cikkben hamis adat. Ha nincs, akkor joguk van olyan következtetést levonni, amilyet akarnak. Amúgy a papír akkorát esett, hogy reagálniuk kellett, ha már a cég nem teszi. Meg nyilván nyomon követték az itteni bunyót is.

Mondjuk azt nem zárom ki, hogy napok óta shortban ülnek (sokakkal együtt), mert nem öt perc alatt készül el egy ilyen elemzés. Gondolom a 4100 támasz ledöntéséhez volt időzítve a megjelenítés.

#460258 Pubertas Előzmény: #460256

na meg azt nem értem, hgy ha valaki annyira venni akar, több száz darabot ezen a szinten, akkor mia túróért nem veszi meg 30 ft-tal drágábban, ha megvehetné???

#460253 Sumerologo Előzmény: #460250

Miközben a vevői oldal hízik. 10-szer annyi, mint az eladói. Igaz, hogy 4200 körül. Nem is gyanús.

Mire leírtam, feljebb ment a licit...

#460250 Sumerologo Előzmény: #460235

Hát ez az. Több napi masszív esés után megjelennek egy ilyen okos cikkel....Ehhez tudás kell....:)

#460246 Pubertas Előzmény: #460224

fejtsd már ezt ki légyszives, h hogy gondoltad

úgy szedi el a pénzt, h eldobatja kicsikkel, vagy h vetet velük?

#460243 Pubertas Előzmény: #460224

Szerintem is, kicsit piszkálgattam ma adóopti célból, majdnem rácsesztem, mert majdnem elszedték tőlem is.

#460235 Előzmény: #460231

Milyen érdekes, pont most lett "még mindig drága"?! Történt valami, ami mondjuk ezelőtt nem volt tudható?! Ez egy ilyen ország, ennyi.