Délután 4-kor egy huszáros BUX short nyitással megvédtem a magyar államot a gazdasági összeomlástól...
Szobrom majd a Széchenyi téren álljon és legyen kicsit nagyobb, mint Széchenyié!!
Délután 4-kor egy huszáros BUX short nyitással megvédtem a magyar államot a gazdasági összeomlástól...
Szobrom majd a Széchenyi téren álljon és legyen kicsit nagyobb, mint Széchenyié!!
minél többen beszélünk erről annál többen tudjuk átgondolni, és talán helyesen cselekedni .-)
viki -fillér :) már tervezik. 1 fillér = 100 dolcsi ....viki szerint :)
Juuujjj a munkát a nagy görög gondolkodók is elutasították :)
lehet hogy ha ilyen nagy a felelősség, akkor a fórumokra írogatás helyett praktikus lenne inkább elmenni dolgozni, mert én ezen az oldalon akármelyik topicba nézek be, mindenhol téged és a nyavajgásodat látom, de ez nem fog rajtad segíteni. tessék vállalni másodállást, harmadállást, mittudomén, én is lapátoltam havat ha kellett a pénz. mindenhonnan talpra lehet állni, pláne hogy nem is vagy olyan öreg még.
Bakker én is , de kb. egy hete :)
Én ma megszüntettem az OTP-ben a számlámat..és mielőtt másnak jutna eszébe..magamhoz vettem a szabad forintjaimat.Nehézkesen(sok helyen nem kapni) átváltottam svéd koronára..
csak AUD, CAD, esetleg NOK vagy SEK jöhetne szóba.
Ezek stabil országok (az elős kettő nem is EU-hoz közeli), sok nyersanyaggal, és nem nyomtatják szét a valutájukat.
Az USD az fedezetlen szar, bármikor bukhat a bili, a CHF pedig pont akkor lesz gondban, ha az adósok sorra csődölnek és a svájci bankok CHF hitelei lesznek a végén a legnagyobb szopóágon...
Amúgy is az egész svájc a pénzügyi rendszerükre épül. Egy pénzügyi válságban nem oda jó tenni a pénzt. Ők egy kicsit később dőlnek be, max annyi.
Jüan még okos lenne, csak az USD-hez van rögzítve.
Vagy a szingarpúri nem tudom mi, csak félek, ott meg lufi van.
Van egy kis megtakarított forintunk, ti mit csinálnátok ? ha nagyon beütne a krach ?
dollár ? angol font ? svájci frank ? ezek keveréke ? stb ..
Azt se , hogy örökké :)
Nyugodtan alszom, csak akkor vagyok ideges, ha rágondolok a tőzsdére. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a tőkémnek csak a fele veszett oda virtuálisan. Csak magamért felelek, de ebből a pénzből akartam volna kiügyeskedni egy lakást. Ez most csúszik pár évet. Hogy vissza tudom-e keresni? Ha nem volna válság, meg 2012-es világvége, akkor ezer % bizonyossággal mondanám, hogy ennek többszörösét is. De így? Csak reménykedni tudok. A következő fórumtalira gyere el, érdekes embernek tűnsz, sírjuk ki magunkat egy üveg bor mellett :)
Nem tudom, fészen nyaggattam kicsit. Nekem viszont be kéne tolni. Harmadoltam a vagyonomat fél év alatt. Tőlem többet ne fogadjon el senki se tanácsot...
Akkor a "mester" már benyomott 1-2 sört nem???? :DDDD
Akkor kénytelen leszek a zöldhatárt igénybe venni. Diszidálok :)
és bevezetik a jüant :)
Egyelőre egyikkel se számolok...