Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#460131 Lxrose Előzmény: #460129

Eddig nem úgy tünt, hogy az eladó(ka)t érdekli az ár.

Én nem hiszem, hogy a határidős tevékenység bármi gondot okozhatna. Erre nekik kell legyen félretéve, de ha likvidálják is őket, további bukta ebből nem lehet.

#460129 matgab Előzmény: #460111

Hogy is volt az az otp felvásárlásos sztori? Már nem emlékszem, de kezdek hinni benne...

Egy biztos, hogy nem srv vásárlások vannak ma.

Rossz esetben el tudom képzelni, hogy aki meg akar még szabadulni a részvényeitől, az állt egy kicsit alá, hogy elhitesse velünk, hogy megindulunk felfele, hogy annál többet tudjon szórni.

Pozitív szkenárió esetén max még holnap öntik, mert az év végére akarja kiszórni az illető.

Negatív szkenárió esetén pedig ezek az árfolyamok a cégnek már igen kellemetlenek likviditási szempontból. Egyrészt most már a saját részvény határidős ügyletek miatt bármikor jöhet margin call is, vagy likvidálás ami a likviditást tovább szűkíti...

A fejér megyei utalás és az otp hitel úgy kell a cégnek , mint egy falat kenyér. Ha ezek nem érkeznek hamarosan... Na az a negatív szkenárió, amiről nem is beszélünk!

Némi vételi erő jelentke…

#460101 Sumerologo

Némi vételi erő jelentkezett ezen a szinten...

Ígéretem szerint 4100-on csíptem, elhanyagolható mennyiséget.

A többin veszek FHB-t....:)

#460095 gorogyeckij Előzmény: #460079

fibo naccsi :) a teljes neve :o)

hetin húztam 12430 és 1140 között egy fibót. Ennek értékeit ki ki megtudja nézni.

3556, 5452,6785,8117

#460080 Muskatli Előzmény: #460063

ha már elértük a céláradat remélem onnan felpattanunk.

sajnos egyáltalán nincs partyrock hangulatom... ma is mennek ezerrel a likvidálások..

#460079 Előzmény: #460072

Fibó-nak hívják a kis " ügyeskedőnket"? Tudod a keresztnevét is?

#460076 taresz Előzmény: #460072

10k környékén melyik fibo-t vetted volna aljnak?

Kezd ez nekem vonzó lenni, de még ülök a kezemen.

#460072 gorogyeckij Előzmény: #460052

Semmi utólag... egy qrva fibót kellett volna csak húzni... és ennyi.

Szerinted kisherceg az újjából szopta a célárakat? Nem... fej-váll, fibó, támasz-ellenállás. Ilyen qrva 1*ű.

TA=pszihó+stat. matek

#460064 Lxrose Előzmény: #460056

Akartam törölni a kérdést, mert közben láttam, hogy már beírták, de már nem lehetett.

#460062 Lxrose Előzmény: #460036

Igazad van egyébként. Jelen pillanatban a Pannergy kapitalizációja nagyobb, mint az E-Staré. Az egy pár milliós profitú cég, ez meg közel egy milliárdos.