Sajnos az én okoskodásaimat is feldughatjuk magunknak, ugyan úgy mint a többit, de szerintem az eredeti kiszálló már nincs jelen, csak az okos "kisbüfi fosztogató"
Sajnos az én okoskodásaimat is feldughatjuk magunknak, ugyan úgy mint a többit, de szerintem az eredeti kiszálló már nincs jelen, csak az okos "kisbüfi fosztogató"
még mindig jobb a Te verziódnál :))
az igazat:
"Aki a tőzsdére lép, annak el kell fogadnia, hogy általa nem kontrollált erők is mérik az értékét, még ha ez időnként nem is vidítja fel a hétköznapokat. A tőzsdei hullámzásokat csakis kemény munkával ls eredményekkel lehet kiegyenesíteni. Ha visszatekintünk az elmúlt 10 évre, beleértve 2011-et is, egy döntően sikerekkel teli időszakot látunk. Bárcsak a válság mindenkit annyira érintett volna meg, mint az E-Start. Eddigi sikereink és tapasztalataink nem elbizakodottságot, hanem tartást és erőt adnak, a jelenlegi tőzsdei fejlemények pedig csak további elszántságot. Mi ezzel vágunk neki 2012-nek. Nektek is nagyon sok sikert kívánunk!"
szabin van a broki
nemtom
srv vagy a cd támassza - de lehet hogy az eladó trükköz )
Az mind szép és jó, amit itt leírtál, de az itteni papírtulajdonosok nagy részénél nem erről van szó, hanem teljesen más helyzetről.
Ne keverjük a szezont a fazonnal!
Felesleges okoskodni meg megmondani a tuti frankót utólag.
Szép összjáték megy, kár, hogy az ilyenre szarik a pszaf meg a kirakat felügyeletek...
aki a stockyt olvassa, megjelentek a profik :)))
"Szerintem beküldik 4000 alá, még ha csak átmenetileg is."
Úgy néz ki, a 4100 mára megfogta. Shortok kezdtek el záródni.
Kicsit nehezen ,de kezdem érteni. Valaki tudja , hogy kiszállnak egy nagyobb tétellel, és esésre játszik. van pár ezer darab pappírja, és véresre keresi magát. Ijesztget, aztán alááll, aztán újra.
Aztán a végén 5x annyi papírral benne ül a törvényszerű korrekcióban.
Felesleges ennél a történetnél a Céget elemezni!!!
:) itt olvasva azonban minden más.
Most értem gép elé, te jó ég, mi van már megint itt?!
4150, brutál.
Nem gondoltam volna, hogy ma már kapok belőle.
Lássuk, lesz-e pánik alj. Szerintem beküldik 4000 alá, még ha csak átmenetileg is.
Teljesen egyetértek: milliószor beírták tapasztaltabbak is, hogy 90% psycho, nézzük már meg csak a fórumot, hát naná, hogy kihasználják...
jóhát a fej vállakkal nem is vitázom
hejjj de sok ilyet olvastam már máshol ))
az nem volt, csak a fejváll ami letört 7500nál, annak ide mutatott a célára. Legutóbbi elemzésem tessék megnézni :)
Gyerekek!
Ezt, és a shortfóliós RFV topikot olvasva... hát... szánalmas, hogy milyen gyenge az ember.
Amikor felfelé ment, akkor isten volt az RFV, most meg egy f.s, x.r, stb. jelzők... meg csődbemegy, nem bírja fizetni a kötvényeket, stb.
Azért gondoljatok már bele, hogy csak azt gondoljátok, hogy ez a való világ (a tőzsde), pedig nem, ez csak egy virtualitás. Semmi köze a rv. árnak a cég valódi értékéhez.
A cég egy vállalkozás, vannak alkalmazottak, vezetők, partnerek, fogyasztók... egy gazdasági tevékenységet végez. Vannak bevételei, kiadásai, van mindenkinek fizetése, stb.
Ott is vannak gazdasági, műszaki szakemberek, akik bármilyen hihetetlen, tudnak megtérülés, stb. számításokat végezni, nem lófaxért vágnak bele.
Kötvény? Tőke kellett, kellett egy sztori, megcsinálták... de ettől még a cég ua. mint volt, többet ér, kiment lengyelbe, romániába, stb.
Gondolkozzatok már, és bírjátok már ki... 2008 végén-2009 elején is ez volt.
Aki nem bírja, ne tőzsdézzen, vagy dobja el a papírt, és igyon meg egy dupla wiskeyt, és kész... én 4k-n 50 db.-ot, 3,5k-n 100 db.-ot fogok venni, és ott elrakom télire. 6 gónap múlva tuti lesz... nem akarok senkit befolyásolni, de ez a különbség a DT, a swing, és a 3-6 hónapos trade között. A sztochasztikus dT egyre csökken...