kicsit részletesebben, ha lehetne, köszi!
kicsit részletesebben, ha lehetne, köszi!
nem sok kisbüfi lesz közte az is biztos...
céláram teljesült.
Igen, még a darabszámot sem változtatja . Aki közel az alját eltalálja, szép éve lesz jövőre....
hogy lejjebb vissza vegye.....olcsóbban
Gondolom medve valaki és teszteli a vételi oldalt! És mivel herélt bikára lel erősíti medve mivoltát...
Már veszi az eladó érdekeltségi köre is, úgy gondolom. Egyébként nem lenne érdeke bevillantani 1110-as eladást. Betette, 1 perc alatt esett 3 % -ot. Miért jó egy eladónak a pánik keltés?
Gondoltam,hogy a héten benézünk 5k alá de,hogy 4k alá az nem normális.
Sziasztok!
Jó pár hete nem jártam erre, mert nem volt értelme a papír mozgása alapján.
Az utóbbi napokban viszont döbbenetes, amit ez a részvény művel!
Mi a f*sz van? Csődbe ment vagy mi? Láttam a profit warningot, de azért ez már mindennek a teteje. Esik mint a kő napról napra, nem kis százalékokkal!
a korábban is ismert hitelszűke mellett a fő gondnak most az önkormányzati ügyfelek fizetése tűnik. persze ez már korábban is felmerült, de a nemrégiben elfogadott szabály, miszerint nm lehet lekapcsolni a nemfizető állami intézményeket, eléggé betesz a cégnek. az eetek és a többi külföldi akvi ellenére az ebitda fele még mindig Magyarországról származik. a hazai ügyfeleknek pedig csak kis része ipari fogyasztó, ellentétben a lengyel projektekkel.
Számomra az már csoda lesz, ha emelkedni tud mondjuk 2-3%-ot..
Hali Holnor,
küldtem egy privit (kicsit más ügyben mint a részvényárfolyamok)
Amikor 208-ban beverték az OTP-t, 3000 körül a vezetők és bizottsági tagok demonstratívan vásároltak. Tudtommal volt némi ráhatás is. Aztán majd mindegyik nyereségesen szállt ki. Állítólag ott is volt némi besegítés.
Ebben van valami.... A vezetők nem hajlandóak jelképesen sem venni, ez aggasztó! És még egyetlen lap sem foglalkozik ezzel az eséssel... Valami van, volt és lesz is!
"Mondjuk hír nélkül nem semmi 20% esés. "
Az mindent elmond, hogy a vezetők nem képesek vagy nem akarnak fejenként pár millióval demonstratív módon aláállni a papírnak. Az pedig, hogy a cég nem áll alá, számomra annak a jelzése, hogy rogyadozik a hitelpiramis.
Nem neked írom, de ilyenkor felesleges nézni az árfolyamot, ha nem akarsz venni. 0 forgalom mellett odateszik, ahová akarják.
Mondjuk hír nélkül nem semmi 20% esés. Dehát ha nincs ellenerő, akkor úgy játszanak az idegeken ahogy akarnak.
Akinek van jobb dolga, ne nézze, mert még elhibázott lépést tesz, az alján!!!
Tapasztalat!!!!!!!!
majd csak vége lesz egyszer... és akkor Önnek is marad az Oti, meg a saját topic, no meg a kerályozás..
Amikor engem kóstolgat, mindig esik egy százalékot az árfolyam.
Napi minimum: 4 450 Ft
Napi maximum: 4 452 Ft
Nyitó: 4 452 Ft
Előző záró: 4 500 Ft
Utolsó kötés: 4 450 Ft, 50 db (-50 Ft, -1.11 %) (2011.12.29 09:11:56)
Összforgalom: 6 kötés, 151 db, 671 982 Ft
Vétel
Cég Aj. Db Ár
2 2 23 db 4 435 Ft
1 1 12 db 4 412 Ft
1 1 69 db 4 411 Ft
1 1 5 db 4 400 Ft
1 1 17 db 4 328 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
4 495 Ft 4 db 1 1
4 500 Ft 60 db 1 1