Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#459927 Ricsi

Matgab! Ha szervezel ilyet, szólj :D

Rivotril, és a többiek...

Valahogy felborult az értékrendetek. Van pénzem biztonságban vagyok, de több kell, nincs pénzem, minden összedőlt, és jajj, de szerencsétlen vagyok.

Emellett vannak mellettetek emberek, akik SZERETNEK titeket. Remélem, nem a pénzeteket, hatalmatokat, beosztásotokat, hanem TITEKET.

És ezek az emberek most szenvednek, mert szeretnek titeket és azt látják, szenvedtek. Ócska anyagi dolgok miatt. Sok olyan embert tudok, akik mindenüket odaadnák azért, hogy valaki szeresse őket.

Kérlek titeket, gondoljátok ezt át. Mi a fontosabb? Pár forint, vagy a szeretteitek? És ha a szeretteitek mellett döntöttetek, akkor velük foglalkozzatok, ne ezzel a szar papírral.

Csináljatok magatoknak egy értékrendet papíron, és ahhoz tartsátok magatokat. Ha a pénz van előbb, akkor ne foglalkozzatok a családotokkal. Főleg ne a pénz kárára. De ha a család van előbb, akkor ne foglalkozzatok a pénzzel, főleg ne a családotok kárára.

#459923 hosszhuszár

Nem tudom, mennyi veszteséget tolsz magad előtt...

A lényeg az, hogy már te is látod, rég el kellett volna adnod...

Ha borúsan látod a jövőt, gondold át, tovább növeled a veszteséged, vagy kiszállsz, egy fel korrekcióban, vagy holnap, ( az előzőt javasolnám), és kezdesz hideg fejjel tiszta lappal...

És ne nézz vissza, csak előre, fejben dől el, akarni kell!

meg lehet csinálni, egy páran túl vagyunk már ezen...

#459921 kelvin Előzmény: #459919

Így van, aki legalább 5 éve itt van mindenki átélt ilyet. Nem is igazi tőzsdés aki nem bukott igazán nagyot. Anno én is feleztem, most már büszkén vállalom. :)

Drága tanulópénz volt. De azt mondják a profizmus ott kezdődik ahol a mások abbahagyják.

#459919 _pda_

pffffffffffffffff...

a "remény hal" elég drága akváriumi állat

ezt aki még nem élte át, az nem is tőzsdézik

zártam már én is bux hatiban pár éve 700k-s bukót

ez van

szerencsére olyan pénz volt benne akkor, ami nem kenyérre kellett

és itt most mindenki magához képest nézze az összegeket

#459918 Bendeguz Előzmény: #459917

Néha feszkólevezetés gyanánt összepakolhatnánk az ápolóinkat, vagy felgyújthatnánk a gumiszobát.

#459917 matgab

Alakíthatnánk klubbot... Az anonim "E-Star-on vagyonukat elbukottak" klubját... Haláli hangulata lenne...

Ülnénk körben a székeken, papírcetlikre jegyeznénk a napi bukónkat és azt néha bedobnánk a kör közepére. Közben néznénk mereven az ajtót, hogy a következő aki belép, az vajon hozza-e már a várva várt jó híreket, vagy csak egy újabb sorstársunk csatlakozott...

Aztán ha már nagyon idegesítő a égy zümmögése, néha néha felállunk a székről és belerúgunk egy nagyot a székbe és kezdjük a bambulást előlről...

#459915 Bendeguz

Itt tudsz hatásosan reklamálni:

Székács utca 29., Budapest, Hungary, 1122

#459911 Primo Előzmény: #459907

Amikor tőzsdézni kezdtem 2009-ben elkülönítettem erre egy keretet kb 30% -át a kp állományomnak.A nyereséget kivettem majd idén visszatoltam sajna ennek egy része ez a bukó.Így a törzs tőkém még megvan és 3év mérlege még így is +-os.Ezért nem visel meg annyira.

#459897 banyaiz Előzmény: #459836

Szvsz a sorrend nagyon fontos. Mármint arra gondolok ha folytatjuk a keménykedést mi a sorrendje az eseményeknek. Kb először Ft elszáll, kötvényhozamok elszállnak, befagy a kötvénypiac, kvázi államcsőd. Tételezzük fel a jegybanki tartalékkal kezdenek el bütykölni akkor Ft-ot letörlik a föld színéről és Mo-t kb Görögországgal emlegetik egy szinten.

No ha mindez bekövetkezik akkor esetleg, mondom esetleg felmerülhetne a lehetősége, hogy az Otp-nek szüksége lenne állami tőkepótlásra, az is csak akkor ha a teljes lakosság megrohanná, hogy kivegye, vagy külföldre utalja a betéteit.

Szóval előbb áll fejre az állam mint Otp, vagyis ezek a nyikhajok csak ne arcoskodjanak azzal, hogy ha kell "kimentik".

Értem mire gondoltál, de szvsz régen rossz ha ennek csak a lehetősége is felmerül. Annak pedig számomra elég rossz üzenete van, ha ezek valamit meg akarnak "menteni". :)

#459890 macika Előzmény: #459886

jó az is lehet, meg a sok kötvényesdi

de én határozottan emlékszem egy rekord jelentésre, pf-en mindenki már örült

erre odacsapták rendesen aznap

Re: Lézer János

#459889 Grizzly Géza Előzmény: #459888

Attól függ, hogy a szektor melyik részéről van szó. Az energia- és a távközlései szektorban vannak még tartalékok. Nyilván itt fel fog merülni az a kérdés, hogy ha ezeket a cégeket túladóztatjuk, akkor a külföldi menedzserek úgy döntenek, hogy innen tőkét vonnak ki, és a tervezett befektetéseiket más országokba telepítik. Nagyon szűk a mezsgye, óvatosan kell egyensúlyozni ebben a kérdésben. Összegezve: a frakció álláspontja az, hogy a lakosság nem terhelhető tovább!

Lézer János

#459888 Grizzly Géza

Még hátra van a vállalati szektor. Eleinte úgy tűnt, hogy ebben Magyarország élen jár, de ma már a középmezőnyben vagyunk, mert szinte mindenki vetett ki ilyen vagy olyan különadót. Legutóbb az olaszok sújtották különadóval az energiaszektort. A különadók azokat a cégeket érintik, amelyek az elmúlt húsz év nyertesei voltak: energia, dohányipar, nagy kereskedőházak, biztosítók, bankok. Most többletfelelőséget kell vállalniuk. Nagy eredmény, hogy már a bankok is belátják, hogy a devizahitel-állomány felszámolásában szerepet, kockázatot kell vállalniuk. Meggyőződésem, ha a végtörlesztésről nincs az a nagy vita, akkor ezt sosem látták volna be. Amit viszont most kérnek, az teljesen akceptálható: ne hozzuk őket váratlan helyzetbe, legyen átlátható a döntéshozatal, legyen világos, hogy mikor szűnnek meg a különadók.

#459885 macika Előzmény: #459870

nem onnantól kell nézni

amikor nem is tudom mikor volt egy remek Q jelentése - onnantól öntötték be