Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#459843 taresz Előzmény: #459820

Ahhoz képest, hogy "nem volt tényező" csak lett belőle egy tőkepiaci pánik.

Nem hiszem, hogy OTP tönkre menne, de ha Mo. ledobja a láncot a "rókaszemű" is össze fogja húzni a szemöldökét. Ha elszállnak a deviza árfolyamok a bedőlő hitelek milyen hatást gyakorolnak OTP-re. Nem csak a lakás alapú hitelekre, hanem a vállalati hitelekre is gondolok. Álló gazdaság nem fogja kitermelni a felvett hiteleket. Abban a szektorban elég nagy az OTP kitettsége. Ha megy a deviza, akkor megy vele a forintkamat is, tehát az sem biztos, hogy segít. És itt jön amin ma egész nap a szarrágás ment, hogy ha OTP dől akkor felvásárolja pl. a Deutsche Bank, és pápá OTP. Úgy járna, mint E-star a víziók alapján?

Más:

Bele-bele olvastam ma a topikba, mert nem sok időm volt. Ahogy látom ma csak én emelgettem a GDP-t, inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel.

Értem én, hogy vannak ellenvetések, de sz@rul van tálalva. Némelyik kifejezetten kárörvendés szagú.

#459841 exmnbs1 Előzmény: #459839

szerintem felesleges az újév miatt találgatni

szvsz nem sok ember mondta volna akár 2 hónapja is, hogy az olasz miniszterelnököt Montinak hívják mostanra

#459838 Hibaz Előzmény: #459836

Igen megmentik mint a Rábát,3700,majd 2700-as csúcs után 800ft-on megveszik......most meg már csak 600 fölött kínlódik.....

#459837 Muskatli Előzmény: #459836

egyetértünk: megmentik.

amiben nem: hogy milyen áron... egy esetleges brutális hígítás nem tenne jót a részvény árfolyamnak...

#459836 Ricsi Előzmény: #459834

Nem a mérleg számít, hanem az ország helyzete. Mögé fognak állni, és megmentik, szerintem ennyire egyszerű

#459834 Muskatli Előzmény: #459820

a mezőgazdasági kitettsége így tippre akár az OTP mérlegfőösszegének a 2%-át is kiteheti... na, majd a parasztok kimentik aratás után, ha gond lesz...

szerintem sem megy csődbe, de arra is gondoltál-e, hogy mi lesz akkor, ha csőd, vagy csődközeli helyzet lesz az országban, ami valljuk be az OTP-t is icipicit kellemetlenül fogja érinteni (pl. deviza forrása nem nagyon lesz), és mondjuk, hogy elkerülje a csődöt, az állam 1000 vagy 500 Ft-on emel majd benne tőkét? és a hígítás után aztán a nép bankja lesz belőle?

persze erre azért kicsi az esély, de nem elhanyagolható szvsz

#459828 Kissherceg Előzmény: #459752

"Az E-Star Alternatív Nyrt. tájékoztatja tisztelt ügyfeleit és befektetőit, hogy az OTP Banktólkötelező érvényű finanszírozási ajánlatot kapott az EETEK tranzakció magyar eszközeinek refinanszírozására. A Hitelfelvevő a Rába Energiaszolgáltató Kft., a finanszírozás összege 9,37 millió Euró, lejárata 2019. december 31., a törlesztés negyedévente, annuitásos alapon történik."

ez mondjuk deviza hitel.