Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#459624 rbbj11 Előzmény: #459619

mert jo pelda, azert. De lehet akarmelyikkel:

Synergon. Nezzetek meg u.azokat az indiket.

Ezek kereskedesrte alkalmatlanok. Ugyanis a tuladottsag az indikatorokban az arfolyam oldalazasaval vagy kismerteku emelkedesevel is megszunhet, messze nem torvenyszeru, hogy jo kockazat/hozam aranyu belepot ad.

Danubius.

#459622 zeeh_ Előzmény: #459583

Úgy látom, nálad ez a módi.

Szimpla javaslatra, hogy ne marjátok egymást, hallgassátok meg mindkét oldal véleményét anélkül, hogy ördögűzést folytatnátok azok ellen, akik nektek nem tetsző dolgokat írtak/írnak le (pl. Hathor), az a reakció, hogy akkor már annak is neki kell menni (akinek már elege van a marakodásból), aki be mert egy ilyen javaslatot, kérést írni. Gratulálok!

Lehet, hogy a PF-en nagymenő voltál ezzel a stílussal, de ez nem az az oldal. Attól, hogy magasról ragadtál be, még nem másokon kéne levezetni a feszkót.

További jó ördögűzést!

#459620 Előzmény: #459617

Tényleg nem tudom, én csak a Magyar **** meg a Lengyel **** hozzáállását ismerem, és gondolnám, hogy ez az ég és föld különbségű mentalitás mindenben igaz. ( vajon kinek a javára)

Ez aztán végre szakmai volt...

#459616 Előzmény: #459610

Természetesen , de ez normális esetben ez nem változtat semmit.

Soha nem felejtem el, a múlt században az Akadémia utcában egyszer csak elkezdtek másodiknak parkolni a 25-30 millás autók, huszonéves öntelt gazdikkal. Ők voltak a brókerek, magyar módra. Az akkori viszonyok mellett szinte szó szerint találták a pénzt, Ez arról jutott eszembe, hogy nem hinném, hogy más tájakon is ilyennek lennének. Remélem.

#459615 rbbj11 Előzmény: #459610

ezt mar irtam neki es masoknak is.... egyik fülön be, masikon ki....sokan nem akarjak elfogadni, hogy az alapok es nagybef.-k is rendszeresen buknak bizonyos tokereszukon, söt, ök buknak a legtobbszor es a legnagyobbakat, mert alapok kozt az is nagy szo, ha hoz hosszu tavon infla felett nettoban

#459613 gorogyeckij Előzmény: #459610

...és ebből kifolyólag nincs felelősségérzetük... csak max. széttárják a kezük.

De azért az év végi bónuszok miatt kicsit csodálkozom... hogy lesz így kifizetve a LED TV, a PS, meg az asszony nyaklánca :)

#459612 gorogyeckij Előzmény: #459604

Valaki bedugaszolta 4550-en. Nagyon dobatni akarják... na, majd holnapután lesznek jó halászások, mint múlt évben.

Uncsi, hogy ua. nótát húzzák mindig...

#459611 rbbj11 Előzmény: #459605

nem igaz. Ennyire szimplan.

Voltam full TA-s, nem kell bemutatni a TA-s kereskedest, csak hogy idot sporoljunk egymasnak. Ha olvasod cimballi blogjat, abbol is lathatod, hogy a legprofibb TA-val is nehez tartosan megfelelo profitot termelni. Hat meg ilyen hokuszpokusz, piaci kofak altal is ismert indikkel. En robot programozasaban vettem reszt indikkel, tudom, hogy mire kepesek es mire nem. Nem szabad elhinniuk itteni e-star tulajoknak, hogy ha TA-zni kezdenek, majd megoldodik minden bajuk, es tudni fogjak mikor kell eladni es venni

p.s. 3 ev smafu. Masreszt meg kell hataroznod ilyen meresz kijelenteseknel:

1. mit jelent a mukodes, mekkora netto eves profitot %-osan.

2. milyen eszkozon

3. milyen idotavon kereskedve (D1, H1 stb)

Es meg ezek megvalaszolasa utan is nagyon semmit mondo a "3 eve mukodik", "egyszeru dolgok" stb kijelentes. Ha olyan baromira egyszeru lenne, nem forumozna itt senki, csak Ferrarival jarnank mindannyian

#459608 Előzmény: #459601

Igen , sok pénzembe került, mert azt mondtam, mert azt mondtam , az alapok csak nem lúzerek, hogy megérje nekik 10 ezerért. Én ökör. Tény viszont, hogy a mai napig nem adták el, és nyilván rendszeresen informálódnak a pénzük kilátásairól. Ők a stabil alap,az emelkedéshez, a mostani eladó a futóhomok , a feltehetően 3500-as beszerzési árával.

#459607 Ronin_ Előzmény: #459596

Én épp bővítek. De innen is lehet még út lefelé.

Tényleg mi van egy államcsőd esetén?

Ha összeomlik a Ft? Utána meg mondjuk fabatka lesz, akkor fabatkában lesz értéke, nem?

Ha a cég nem megy tönkre, akkor még értékőrző is lehet.

#459605 gorogyeckij Előzmény: #459600

Ezek nem szuper indik, ezek alap indik. Semmi hókusz-pókusz.

Ha kiesik a BB-ből, akkor visszatér... ha megpattan a falán, akkor középvonalig elmegy. Ha átmegy a középvonalon, akkor elmegy a másik faláig.

Ha RSI, stochi 10% alá megy, akkor fordulni fog, ha 90% fölé, akkor is... hiába, mindig működik.

MACD histo átmegy 0-n, akkor "esemény" lesz, stb.

Ilyen egyszerű dolgokat kell figyelni. Nekem 3 év alatt ezek váltak be, pedig jópárat néztem, hidd el.

A TA mindig működik, még pánikban is... minden ellenkező híreszteléssel ellentétben, csak a mértéket kell megtalálni.

#459604 Grizzly Géza Előzmény: #459601

Én azért betámasztottam neki 50 darabbal, fizetésig csak kihúzom valahogy...:)

Azért az átlagáramat ez nem nagyon csökkentette...

#459601 gorogyeckij Előzmény: #459599

Hát, 9-10k környékén szállt be egy lengyel alap, ha jól emlékszem, hosszútávra terveznek az alapok, de ez biztos nekik sem tetszik.

De nem támaszt senki, ilyen ingerszegény időszakban (26-31) nem várhatunk csodát.

#459600 rbbj11 Előzmény: #459596

ezeket a szuper indiket nezd meg first solar kedvencemnel. Es nezd meg, mekkorat bukhatott barki, aki probalkozott az elmult egy evben akar csak pattanasokba is belevenni ezek segitsegev

el...