Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár
5 4.505
23 4.504
138 4.503
71 4.500
100 4.481
Legjobb 5 eladási ajánlat Ár Mennyiség
4.547 12
4.568 40
4.570 75
4.578 30
4.579 40
Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár
5 4.505
23 4.504
138 4.503
71 4.500
100 4.481
Legjobb 5 eladási ajánlat Ár Mennyiség
4.547 12
4.568 40
4.570 75
4.578 30
4.579 40
:) hát ez nagyon okos volt... :)
Bocsánat , és ezzel be is fejezem, a segítség ott kezdődne, , ha valaki az okokat ( nem vélt okokat) és azok következményeit tudná megosztani . Az általam kifogásolt hozzászólások nem ezt teszik.
A sok éves tapasztalat meg tiszteletre méltó, kár , hogy időnként a világ legsikeresebb befektetői is vagyonokat buknak.
nem értem, hogy nem lehet ezzel egyetérteni? Láttál olyan szabályt, hogy ez itt az e-star rv-tulajok magánterülete? Szerinted ez valóban érdeked lenne vagy másnak az lenne? De akkor konkretizáljuk, no problem: ha a topicba írók többsége szerint hasznos lenne ilyen felállás, akkor demokratikusan nevezzük ki ezt e-star emelkedést várók topicjává, amiben ellenvéleménynek nincs helye. Nem gond. Én be is fogom tartani, ha a többség megszavazza. És bárki betéved ide, közöljétek vele a házirendet. De nem görélnyezni kell, hanem megszavazott házirendet közölni már előre.
Mindenki következetes, Én írtam hol szállok be. AL-re érdemes figyelni, de nem kell követni... Követni és ledegradálni egészen más... Azt mondtam figyeld mit ír, hátha értelmes... Igen a kötvény hozam nekem sem tetszik, de ezt is leírtam tegnap.
Jó reggelt! Valaki megírná, hogy áll az eladási oldal? Köszönöm!
"Kevés az az ember, aki belátja saját hibáját és önmagát hibáztatja, nem valaki mást..."
Azt a murva! Most értem gép elé, 4515, brutál.
Kegyetlenül ütik ezt a papírt hónapok óta. Álmomban sem gondoltam volna még április, május körül, hogy idáig visszajön. Azt gondoltam, hogy 12k-ról 9-10k-ig visszanézhet, mert elég gyorsan emelkedett, de ez az ár minden képzeletemet alulmúlja. Olyan feelingje van, mint amikor 2008 végén, 2009 elején láttam az OTP mini pakkomat olvadni, felezni, harmadolni, végül negyedelni.
Nem tudom, ki adja ennyire, de szvsz idén akar kiszórni mindent, amit lehet, sürgősnek tűnik.
Már óráson kiesett a szalagból... innen egy felpattanás illik...
Itt a csoda, Fibo (is) 3800-nál:
http://www.kephost.com/images4/2011/12/28/ie9nnhjpfuafnbaa607e.png
Ezt nem hittem volna el...
Csodákat tesz a gépem.
Szerintem meg szegénységi bizonyítvány ránk nézve is, ha ezt vesszük természetesnek. Más lehetett a nevelőnőnk, nem fogunk egyetérteni.
Én azt nem értem, hogy ha valaki olyan ír, aki már bő 10 éve kereskedik, látott már ezt azt, minek kell ledegradálni. Ahelyett, hogy örülnének a népek és elgondolkodnának. A beragadtak legtöbbje nem kereskedik 2évnél régebben, ezen azért el kellene gondolkodni és nem hisztizni. Ha AL csődbe is ment 6szor 1x év alatt, akkor is olyan hatalmas tapasztalati előnnyel bír, amit minimum tolerálni illik. Nem a kiscsoportosnak kell legyalulni a progmatost, hogy mi a kotta... sokkal hülyébbeknek fizetnek az emberek a meséért, itt meg ingyen kaptok szerintem sok segítséget és lázadás van, mert nem tetszik a történet. Itt nincs károgó, mert már kitiltottam. :)
Mondjuk 2 nap alatt 12%-ot nyomni, nem semmi. Persze a kis forgalom miatt van ez, és látszik ,hogy valakik mindenáron el akarnak adni.
70 a hitel javára számomra brutális.
De 30 is nálam az átlagos kategória. Nyilván egy hitelből növekvő, starter cég esetén ezek konzervatív számok is lehetnek, de ettől még minden állja a helyét, amit leírtam.
Ez egy kaparós sorsjegy, definitívan
nem azért, de ilyen évesített hozamok árazásakor egy állampapír esetében már menthetetlen csődről keringenek pletykák....
Elmegyek vért adni a Karolina útra, ki jön? :)
Addig meg szépen játsszatok!
ő nem tett fel kérdést, mégis passzív szemlélőként tanult egy vitából, vagyis egyik általad említett két kategóriába se passzol
A fórum nem rv-tulajok közössége. És pláne nincs semmilyen, még íratlan szabály sem arra, hogy csak azok szólhassanak adott topicokban, akik az adott rv. tulajdonosai. De ezt már milliószor megbeszéltük. A topic témája az, ami összeköti az embereket: tehát akiket érdekel pl. az e-star így vagy úgy. Nem is lenne hasznos, ha elszigetelődés jönne létre, és egyik topicban csak az emelkedésre játszók, másik topicban csak szkeptikusok lennének összegyűjtve, és nem tudnának egymásról. Épp az a haszna, hogy teljesebb keresztmetszet legyen a véleményekről.