Köszönjük.
múltbeli hasonló áralakulás semmilyen garanciával nem bír, hogy ezúttal is megismétlődne.
A történelem ismétli önmagát és a tőzsdei mintázatok is, de ez egy egyedi részvény, nem egy index.
A másik... valószínűleg a stoppokat ropogtatják/pukkangatják így 0 forgalomban.
Majd jan. első hetében, meg mint a rakéta... figyeljétek meg, szavamat ne felejtsétek.
Gyerekek, nem kell a dráma... ez biznisz, itt valóban véreztetnek, de csak azt, aki hülye volt, és bef. hitelre vett 8-10k környékén.
Beszállót csinálnak maguknak...
2008-2009 elején én átéltem ezt, már nem tudnak újat mutatni.. amikor már kiütik a biztosítékot a kisbüfiknél, na akkor kell venni...
Nem tudom mire paráztok... év végi adóoptimalizáls folyik, tudható volt ,hogy esni fog minden.
Mondjuk durva, hogy 5-10mFt-val 5% tudnak mozgatni rajta. Ezért jobb oti, ott ehhez azért milliárdok kellenek.
Sajnos 5,5k elesett, 5k is elesett, 3,5k a következő fibó szint.
Csak a kérdés az, hogy az OTP alapkezelő mit fog csinálni, mert neki 3,3k a beker. ára.
De lehet, hogy már ők szórnak sunyin? Habár ha 5% alá esik, akkor be kell jelentenie.
na, ne légy már gyerekes, aki mindent magára vesz és aztán durcizik. Ha már olvasod - bár mindenki azt tanácsolta, hogy ne tedd, mert nem válik hasznodra - akkor legalább figyelj, mi mire vonatkozik, melyik hsz-nek mi az előzménye stb.
Az ilyen beírások nem tudják megakadályozni a további esést.
Van 650-ről FHB-m, oti 4500 körüli áron, de összességében a kereskedési tőke 40%-a szabad
Nekem is volt KEG 450 ről, 323 on zártam,már nem bírtam tovább. szerencsére
Nem egyszerű a történet, főleg azoknak, akik életükben először élik át azt, hogy a pénzük lassan a harmadát éri. Én átéltem már ezt az Econetben, amikor a negyedére esett vissza (200 felettiről 50-re), így képben vagyok, hogy mi járhat most Rivotril vagy a többi ember fejében, amikor nap, mint nap azt látják, hogy napról-napra olvad a pakk értéke.
Pszichésen kemény nagyon, nekem anno okozott álmatlan éjszakákat nem is egyet. Ugyanakkor pont egy ilyen "élmény" (de mielőtt leharapná valaki a fejem, inkább átnevezem tanulópénznek) kell ahhoz, hogy ha a jövőben egy papírral nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt az ember várja, kíméletlenül ki tudja vágni az egész pakkot bukóban.
Remélem, hogy ez csak egy átmeneti hullámvölgy az árfolyamban és mielőbb viszontlátják a pénzüket a magasról beragadtak. Részemről 4150-4200 körül indul az aljvadászat, ha lejön addig, plusz beállok egy extrém szintre (4000 alá), ha esetleg valaki pánikot akarna generálni.
"Valaki elárulná Arsene Lupin valódi nevét?"
The character of Arsène Lupin might have been based by Leblanc on French anarchist Marius Jacob, whose trial made headlines in March 1905, but Leblanc had also read Octave Mirbeau's Les 21 jours d'un neurasthénique (1901), which features a gentleman thief named Arthur Lebeau, and had seen Mirbeau's comedy Scrupules (1902), whose main character is a gentleman thief.
az csak névleges növekedés.
ez még rosszabb... Nem áraznak fényes jövőt.