Pedig az, szokásos psziho reflexek vannak az emberekben. A műsor ugyanaz, csak a résztvevők mások. Főleg, hogy előkerült ez a tizen éves topik, csemege. Figyelj és értelmezd az írásokat, lehet belőlük tanulni.
Pedig az, szokásos psziho reflexek vannak az emberekben. A műsor ugyanaz, csak a résztvevők mások. Főleg, hogy előkerült ez a tizen éves topik, csemege. Figyelj és értelmezd az írásokat, lehet belőlük tanulni.
Egy idő után elvesztettem a névváltoztatások fonalát. Azt hiszem, most Messi-Tomi az egyik neve, de valószínűleg több néven is garázdálkodik.
Hát bakker, én semmi szórakoztatót nem találok benne. Normális emberek csépelik itt egymást, a sok beragadt meg itatja az egereket. Azért örülök, hogy nem ültem be az 5,5-es hintóba.
A többi az Ön saját döntése.
Illuzio,tartod még az 1 hónappal ezelőtti véleményed? /otp beszálló + 1k/
ohh, ha kell a zöldséges mester előkerítjük :))
szórakoztató mindenesetre. :) Én azért majd beszállok amikor a kotta azt mutatja. :)
"nem vagyok buxer"
Akkor ne papázzon, az buxer privilégiuma volt.
Nem fog kelleni 2013-ig a tőke, de nyugodtabb volnék, ha pluszban volnék. 10800 körül van a beker áram.
"Néha meg olyan, mintha "csak" a saját nem túl biztató véleményed lenne!"
Pontosan ez a helyzet.
Nem rossz az sem szerintem. Ha van tőkéd és türelmed kiülni, akkor nincs gáz szerintem. Persze, ha sosem lesz annyi, amennyin vetted, az már cinkesebb. De én nem értek ehhez a papírhoz, csak ránéztem a topicra, miért pörög ennyire.
Na buxer, ezt találtam.
http://www.freeweb.hu/tozsdehir/forum4/nabi12.htm
Hol van itt a bennfentesség? Éppen hogy mi nyaltunk be egy pakkot.
nem.:)............