3 kereskedési nap van az évből tehát nem számottevő. Megint elolvastam a Q3-as jelentést, semmi probléma nincs vele, tehát teljesen jó gondolat az aljvadászat.
3 kereskedési nap van az évből tehát nem számottevő. Megint elolvastam a Q3-as jelentést, semmi probléma nincs vele, tehát teljesen jó gondolat az aljvadászat.
Megtaláltam a választ....bocs mindenkitől.
el tolcsy dec 31-ig szórhatja még a sok kicsire
majd után lesz kritikus NEM most
pöpegyuru
a hatin nem volt sok kötés rá, tehát nem azokat "rázták" ki
Na az lenne a nagy K.O.
Mondjuk, ha még van vagy 10ezer db annak aki így szórja, könnyen ott lehet.
Hát... Ha már pánik alj a téma, akkor lehetne pánikot generálni, ha egy nap leküldenék 4000 alá és csak a nap vége felé húznák vissza 4000 fölé 4200 vidékére.
Valami azt súgja, hogy egy 4000 alá történő rövid ideig tartó leöntésre vágysz. :)
még nem, de hamarosan... Kellene egy korrekt pánik alj.
Már válaszoltam...
azt hittem pedig
"tudatlanul rúgsz bele a haldoklóba..."
.
Milyen haldoklóba rúgást emlegetsz? Haldoklik a papír? Vagy a cég?
Dehogy is, te házmesternék kedvence,.....azótépé déjtréd a nyerő...most már 20 forintnál is nagy nyerőd van..az a tutti..csak néha találd is el az irányt, ha az E-starhoz annyira értesz...
Nem tudásból, "zsigerbűl", ahogy a magadfajtáknál mondják...
Jó neked,nekem négy:(. Eladni itt már nrm tudok,de ez tragikus egy év volt. Jövőre 3k-nál egész szép pakkot tudok majd venni higításképpen és perverz mosollyal az arcomon elbukom még egy lakás árát :))
Ezzel biza egyetértek... szórul szóra... egy nagy igazság van... ha valaki veszít, akkor a másik oldalon valaki nyer rajta... márpedig ez az ország és az egész tőzsde bennfentesek játszótere...
és ha a végén mindenki húz egy vonalat és a szívére teszi a kezét, sok nyertes ezen a forumon sincs, nem csak estarrol beszélve...
Ki a fene adja? Ennyire ész nélküli eladónak csak az államot tudom elképzelni.
Bocsánat,de most éppen magatokat (is) szívatjátok ezzel az elkeseredett hozzáállással.
"Lehet 60 közelében már majd nekem is csak ez marad...."
Nehogy elbizonytalanodjon itt nekem! Fussa át a Brealey-Myerst, abban biztos benne van a tuti.