Inkább az marad, hogy ~2 év "oda az életemből", kezdem újra összekeresni ezt a lóvét.
Becsületes módon, és nem itt a Szerencsejáték Zrt. 2.0-ban.
Ez van.
Inkább az marad, hogy ~2 év "oda az életemből", kezdem újra összekeresni ezt a lóvét.
Becsületes módon, és nem itt a Szerencsejáték Zrt. 2.0-ban.
Ez van.
Nyeregben érzi magát. A tények (árfolyam) sajnos őt igazolják per pillanat. Ráadásul megjelent Illuzio is, már csak Vaspeki hiányzik a triumvirátusból.
Csak nem hagyod abba...szerintem a jobb kezed és a madárfogás intenzívebb élményben részesít, de te tudod...Lehet 60 közelében már majd nekem is csak ez marad....
biztos?
Ez az egész egy szerencsejáték, akik a lapokat osztják és benne vannak a játékban azok nyernek.
Ekkora mellélövést, mint az Eszar, még életemben nem csináltam.
Már az 5000 is távolinak tűnik lassan..
Megyek ki beb.szni inkább.
Csak nem gondolja, hogy egy buta kazánkovács képes ledumálni a papírt, amikor itt diplomás, még vállalati pénzügyeket is tanult géniuszok védik a papírt.
Amúgy mi van, ha esetleg shortolom a papírt? És mi van, ha esetleg a menedzsmentből valakinek a nagymamája shortolja a papírt?
:D
időszerű volna megejteni az interjút. január 2-án mondjuk?
ezért felesleges az srv, nem az a megváltása a boldogságnak :)
srv legfeljebb menedzserösztönző programra jó, E-star elvileg fejlődő cég, ne erre fókuszáljon.
Az OTP az már régóta ilyen "pénzelosztó " papír Fideszeseknek , meg kedves rokonoknak, főként meg X bácsinak. nem mérvadó.
Viszont pl. a Pannergy folyamatosan veszi magát, és folyamatosan esik.
Az nem lehet, hogy a szórás adóoptimalizálás miatt zajlik? Nem túl nagy a forgalom. Viszont besz*rás tényleg ez a papír, hogy május óta milyen lejtmenetben van.
akkor lassan abba kellene hagyni a beledumálást :) hátha akkor vége lesz az esésnek. Ne vedd személyeskedésnek, de sajnos már nem tudok csak ilyen banális dolgokba kapaszkodni...