Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

Nem tudni, esik e még. De azt tudni, hogy a mostani esés egy eladó, és a lefelé mozgásnak szűkül a lehetősége, a tulajdonosi struktúra változásával. A mostani eladó ha mondjuk akárcsak 6000 -ért vette volna, nem lenne ilyen laza. Lehet, 3500-ról van Neki, nem tudhatjuk. Amikor mi bukunk X-et 5000-nél, Neki egy a tét, 50 , vagy kevesebb % haszonnal szálljon ki.

#459015 Tapasz

Szerintem az 1000 feletti fhb tulajok sem túl boldogok. Szerintem nagyon kevés tőzsdés kárörvendő van. Max akik már elbuktak mindent.

#459005 Előzmény: #458983

Soós azt nyilatkozta 2-3 hónap múlva egyenesben lesz a Cég. Egyébként ne felejtsük el , hogy túl sok tulajdonos van (volt) aki nagyon olcsón vette, és viszonylag könnyen eldobálja . Mondjuk 12000 k -nál 5000 k -s bekerülést alapul véve a részvény tulajdonosok 90 % - 5 000k-ig

kicsi, nagy, még nagyobb , és óriási hasznot realizálhatott, addig mai helyzetnél 5000k-nál a részvényesek nagy része bekerülési áron van( lesz) , nem beszélve a magasabb áron beragadtakról, nagyon nem fogják dobálni.

#459000 Sumerologo Előzmény: #458998

Na, sutba dobtam bizonyos elveimet...

Tessék nekem megmondani, milyen kulcsszóval keressek rá szeretett cégünkre a FB-on? Mert az "E-STAR"-ra xar sem jön be nekem.

Köszönöm.

#458995 Sumerologo Előzmény: #458992

Ez egy érdekes megközelítés. Az esetek többségében (nem tolvaj részvények esetén) nem azt tapasztaltam, hogy mindegy a cégnek, hol leledzik az árfolyama.

Sziasztok. Vettem 5k ala…

#458993 Tapasz

Sziasztok. Vettem 5k alatt egy mini pakkot, hátha...

#458992 rbbj11 Előzmény: #458983

ha nincs sok saját rv., baromira mindegy akármelyik tőzsdei cégnek, hogy hol hullámzik az árfolyama (kivétel, ha veszélyezteti adott indexkosárban maradását)

#458989 zeeh_ Előzmény: #458976

Sok mindent nem, de még a jelét sem mutatják annak, hogy támasztanák.

Itt pedig bejön az, hogy vagy tudják, meddig esik le (egy esetleges nagyobb pakk adás-vételhez, volt már ilyen még tavaly ősszel 7500 körül) vagy lövésük sincs róla, sodródnak az árral. Én inkább a pakkátadásra tippelnék egyedi, akciós áron.

#458988 panpeter Előzmény: #458983

Ez az év már a kutyáké. Mit számít mennyi az árfolyam. 10 millióval -4%. Szánalmas de semmi jelentősége. Én eldöntöttem, hogy januárban duplázom a pakkom (db számban), de ha így haladunk tripla lesz... Relax és BUÉK!

#458987 Primo Előzmény: #458983

Szerintem tudják mi folyik itt,nem lennék meglepve,hogy a mny. pakk átadásig ereszkedünk lefelé. 4k-ért már megéri az már nem "üveggyöngy" az új ig tagnak.

#458985 zeeh_ Előzmény: #458982

Lehet, hogy az MNYP pakkot szórják, azaz mégsem volt rá vevő, mint ahogy azt állították (itt is páran). Csak az államról tudom elképzelni az ilyen mindegy mennyiért, csak adjuk c. mutatványt.

#458983 Sumerologo Előzmény: #458976

A "mellékelt ábra" szerint semmit nem számítana.....rövid távon.

Mint ahogy nem számított 2009 márciusában sem, amikor 1300 volt. De akkor legalább kiadtak egy hivatalos közleményt, helyzet értékelést. "bíztatást" stb., mert "tudták" a közel jövőt.

Most úgy tűnik, ők sem tudják, mi lesz a rövid táv, mi lesz a jövő....

#458976 rbbj11 Előzmény: #458970

mégis miért számítana az a cégnek, h. rövid távon 10 v. 5 v. 3e az árfolyam???