Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#467448 Amatoregy Előzmény: #467444

a nejem tud bicajozni, anno sokat ment babettaval. Ez nem sokkal kisebb mint a mostani corsaja. A garazsban sem fer el. Igazabol a varosi fogyasztast sokallom, a nejem meg beülök a napon allo autóba és megyek vele 5 percet. Meg igazából jó lenne neha 50-100 km-es körzetben motorozni is valakivel. Robival egyedül nem jó de a gyereknek kesöbb jó lenne. Vagy var meg 2 evet és a nagyobbat is viheti. Kerdes a 125 a hegyekben 2 szemellyel normalis tempot hogy birja?

#467444 hosszhuszár Előzmény: #467436

Ha nem a motorozás élménye a cél, hanem a költség hatékonyság, moped autó...annak mégis 4 kereke van, 4 személyes, és olyan 3 litert is tud fogyasztani, vezethető kismotor jogosítvánnyal....

aixam.

#467441 _pda_ Előzmény: #467436

szerintem,

a motor kiválasztása egy dolog

sokkal fontosabb, h aki használni fogja milyen tudással rendelkezik most

volt-e valaha gyakorlata, motorja

legalább magabiztosan kerékpározik?, vagy egy járdaszegély is gondot okoz

a motorozás 100x összetettebb dolog mint az autóvezetés

sokkal nagyobb körültekintést igényel, aki nem figyeli az útburkolat változásait, az már könnyen lehet, h az első sarkon elhasal a "drazsén" a kanyarban

én-kezdésként-abszolult gyakorlatlannak-nem-vennék 125-ös gépet

(van olyan ország ha jó tudom, h az oldalára borult gépet fel kell tudnod állítani, ez vizsgakövetelmény)

#467436 Amatoregy Előzmény: #460693

Akkor viszont a véleményetek érdekelne.

Robogóban gondolkotam.

Az 50 cm-es mellett szól, hogy én (AB) és a nejem (B) minden féle vizsga nélkül vezetheti, illetve a gyerekek (most 12 év) pár év múlva vezethetik. Hátránya, hogy kevés(ebb) nagy kerekű változat van belőle és csak egy személlyel megy.

A 125 cm-es mellett szól, hogy kis ráfordítással a nejem is vezetheti (különbözeti vizsga után) meg ketten is lehet vele menni. Viszont a gyerekek 16 éves korukig nem vezethetik. (Ha tényleg 16 éves korban lehet A-s jogsit szerezni)

Szóval szerintetek egy 11 kw-s (ha jól tudom a trv módosítást) élvezhető módon használható esetleg két személlyel? (én + 1 gyerek, esetleg én + a nejem)?

Meg az is lényeges szempont, hogy a nejem nyáron tudjon vele dolgozni menni, vagyis ne legyen sokkal nehezebb mint egy 50-es?

Vagy inkább 50-es?

Hirtelen ez szimpinek tűnik:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_ww125_pcx-5417367

#460726 kerikoma Előzmény: #460453

Köszönöm:-)

Január 3-án megyek kötözésre, talán le is veszik. Alsóörsre szvsz ugyanazzal a géppel jövünk..:)

#460578 Amatoregy Előzmény: #460453

erről az új szabályról (b kategóriával motort 125 ccm-ig) tudtok valamit.

Nekem ab van, a nejemnek b. Ha veszünk egy robogót 125-ccm-est, akkor mindketten vihetjük rajta a gyerkőcöket vagy csak én?

#460453 Csokigyáros Előzmény: #458971

jobbulást pajtás... mondtam már hogy egyszer vegyetek normális vasat, amin csúszásnál is védve vagy!!! jövőre Alsóörsre valami ütőset szedj össze az ezévi nyereségedből.. :)

#458971 kerikoma Előzmény: #458948

:-))

Krossz! Már hazaértem és a ház előtt a szomszédtól kifolyt a víz az utcára és én pont azon kezdem el fékezni. Első kerék kifordult és azonnal a betonhoz vágódtam. A szerkó megvédte a térdem, könyökem vállam (csúsztam pár métert) de a a jobb kézzel sajnos letámaszottam és egyből kificamodott a jobb hüvelyk ujjam. Ügyelet, visszaráncigálás, aztán gipsz.

Mindez kb 20 km/h-val történt:((

#458751 Ricsi Előzmény: #458744

Nem zavartál volna, csak délelőtt templomban voltunk. De ha gondolod, holnap... :)

A kocsi hőmérője 10 fok…

#458744 KawaBazsy

A kocsi hőmérője 10 fokot mutatott, úgyhogy nyitva jöttem haza. Majd vérszemet kaptam, kitoltam a VFR-t a garázsból, s megmutattam neki az 5 számjegyű fordulatszám tartományt. :-) Még Ricsihez is át akartam menni BMW hangmintát venni, de aztán eszembe jutott, h ő vallásosabb, mint én, úgyhogy csak mellette mentem el.. :-)

Re: 125 jogsi

#455272 KawaBazsy Előzmény: #455215

Kawasaki Eliminator. Lapozz már kicsit vissza, a képe is ott van. :-) Olyan 350E lesz az ára. Először azt döntsd el, h robi kell, vagy váltós motor. Utána azt, h azon belül milyen stílus, majd hogy mennyit szánsz rá. Ezek után tudunk segíteni.

Most látom a kérdésed a rendszámról, természetesen KELL!