Nekem úgy rémlik, hogy a telket 50 évre ingyen odaadta.
Nekem úgy rémlik, hogy a telket 50 évre ingyen odaadta.
Simicskát nem kell szeretni, de vérprofi. Nem nokiás dobozos szint.
Biztos vagyok abban, ha már a kerály is érezni fogja a közelgő bukását, el fogják varrni a szálakat.
A forint sorsa nyilván a kerály és az EU-IMF közti csata alakulásától függ. Gondolom, az EURHUF 300 és 320 között fog mozogni a csata állásától függően.
Bár a kerály nagyon elszánt, ebből ő már nem tud jól kijönni. Továbbra is úgy vélem, hogy a financial gang már döntött a levadászásáról. Ezt már a kerály is felfogta, nem véletlenül nyilatkozta, hogy őt nem lehet leváltani. Az biztos, hogy törvényesen nem lehet, ki kell kényszeríteni a lemondását.
Rendkívüli állapot van, példát kell statuálni a dezertőrökön. Ezért az EU-IMF nem fog visszarohanni Budapestre, és ha az kell, a gang nyomatékul be fogja dönteni a forintot. Hosszú csata lesz. Az ellenzék ugyan kezd mozgolódni, de még impotens. Viszont komoly sztrájkok is várhatóak.
Kompromisszum itt már nem elképzelhető, csak a totális megadás. Egyrészt a kerály alkatilag alkalmatlan a kompromisszumra, másrészt már hitelét vesztette.
Mint írtam, nem tud nem lenyúlni!!!
Törvényileg kötelessége.
Ugyanis nincs olyan, hogy ingyen adja bérbe, ajándékozni sem ajándékozhat az ember illeték nélkül, csak közvetlen rokonnak és különféle korlátozásokkal.
Az állam nem mond le a bérleti díj utáni adóról, akkor mindenki " ingyen" adná ki a lakását - ahogy sokan teszik, de ez büntetendő mert adócsalás, adószámot kell kiváltani és bevallani, majd közterhet fizetni.
Ez törvény az ingatlan bérbeadásról.
Tehát ha nem fizetnek neki adót csal, ha fizetnek neki akkor meg pénzt mos, állami zsozsót kap nem keveset ami a magánbankszámláján landol.
Az ingatlant nem tudom mennyi, de a rajta lévő akadémiát több mint 1 mrdból építették, - újságok írták átadáskor,- akkor annak az értéke nem 2 ft, vagyis meg kell adni ami királyé.
Azért volt már 3 pénzügyi akciója: a lakáscsalása 63 millió, a székházügy szumma 860 millió és a szőlőbányászkodás 70 milla plusz egyebek 40 milla, tehát van gyakorlata, háta mögött Simicskával a gazdasági szagembróval.
Ezek ismertek, de egyelőre megúszta.
Lupin úr, arról nincs fülese mi lesz a mi jó királyi forintunkkal? Ezek simán begyengíthetik a nagy izmozásukkal elég szépen...
(Ui: nem sokat ér a régi fórum, amióta nincs ott...)
Üdv.
nemhiszem, hogy millárdokba került a Makovecz terv.
Szegény ebbe halt bele "állítólag":
http://www.delmagyar.hu/mako_hirek/makovecz_esete_into_pelda_lehet/2139256/
Csodálkoznék, ha egy fillért is lenyúlt volna a PA pénzéből. Az viszont igaz, hogy ez az ő személyes hobbija, ami baromi sokba kerül az országnak. A Mészőly gyerek focisulija is aránytalanul nagy összeget kapott az államtól. Megdolgozott érte a papa.
OV zsarolható lenne ha lenne esze az ellenzéknek.
3,5 mrd vagyont harácsolt 44 ingatlannal 21 év politikusi pályafutással.
Mostani legújabb dobása a Puskás Akadémián keresztűl átmosni állami pénzt a magánbankszámlájára, ugyanis saját telkére épült, amit kiadott a PA-nak erre építették a nem akármilyen felépítményt Makovecz tervei alapján ami milliárdokba került, ezért bérleti díjat kötelesek fizetni mégpedig forgalmi értéken.
Ha nem teszik adót csalnak, ha teszik pénzt mosnak.
Most már a "ne mi nyerjük legtöbbet" sem jött be, mert ők nyerték a legtöbbet: 3 mrd Ft-ot.
Csapda, nem figyeltek, de az ellenzék sem figyel, annyi eszük sincs mint egy kecskének.
Boldog Karácsonyt a topiclakóknak !
.
Christmas is coming
:-/// :-DDDD
Köszönöm, viszont.
Nekem meg sikerült beszereznem a világ legsunyibb fenyőfáját. A piacon szálfaegyenesre húzta magát, a szobában meg púpos gyereket játszik. Mondjuk utólag gyanús az árus, hogy forgatta, miközben én körbejártam.
Meghitt karácsonyi ünnepeket kívánok az összes fórumozónak!
Lupin úrnak pedig külön kívánok 2012-ben minden hónapra pluszos hozamot! És az új esztendőben is hasonlóan sziporkázó, színvonalas, eredeti hozzászólásokat :-)
(remélem nem sok kell a nyári mínuszok betöltésére)
Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog, tőzsdei sikerekben gazdag újévet kívánok!!!
A londoni elemzők nem azonosak az EU-IMF csapattal. A különutas angolok nyilván a különutas magyaroknak drukkolnak a bunyóban.
"nekem mintha ugy remlene, hogy anno a felesege jelentette fel hazassagon belüli eröszakért..."
Marhaság. Ha csak a tizede is igaz lenne, ezen csámcsogna a szoclib média.
Kedvező irányúnak nevezték a magyar jegybanktörvény-tervezeten végrehajtott módosításokat pénteki kommentárjukban londoni felzárkózó piaci elemzők.
http://mno.hu/belfold/a-citynek-tetszik-az-uj-torveny-1039442
A nagy pénzek már tavaly elindultak....